Pretraži

OČEKUJU TRILOGIJU: Fanovi Tejlor Svift su ubeđeni da pevačica sprema i treći album, evo zbog čega

Showbiz
0
TEJLOR SVIFT
Photo: Instagram/taylorswift

Obožavaoci su počeli da spekulišu da li je "Folklore" zapravo deo trilogije nakon nedavnog izlaska njenog devetog studijskog albuma, koji je „sestrinski album“ letnjeg izdanja. Što se tiče navodnih dokaza, oni su primetili da u specijalnom izdanju naslovnice za album "Folklore" stoji reč „Woodvale“ skrivena između drveća.

Jedan od fanova podelio je snimak iz američkog dokumentarca "Folklore: The Long Pond Studio Sessions", tokom kojeg se 31-godišnja pevačica ispravlja kada greškom kaže „trilogija“ umesto „trojstvo“ dok je razgovarala o pesmama sa albuma.

Nekoliko dana pre nego što je najavila album "Evermore", promovisala je svoj nedavni nedeljni profil u "Entertainment Weekly" i fotografisanje za njega.



  • Ova odeća zaista vrišti – napisala je na svom Instagram storiju uz jedan snimak, dok je vešto skrivajući detalje pomenula ono što je danas poznato kao četvrta numera ploče.

Podsetimo, deveti album muzičke zvezde stigao je samo dva dana pre njenog rođendana.

  • Još od svoje 13. godine bila sam uzbuđena zbog 31. godine života jer je to moj srećni broj unazad, zbog čega sam sada želela da vas iznenadim ovim. Svi ste bili tako brižni, pažljivi i podržavali me na moje rođendane i tako sam ovog puta pomislila da vam nešto poklonim! Takođe znam da ćete za ovaj period praznika biti usamljeni, većina vas, i ako postoji neko ko se okreće muzici da bi se nosio sa gubitkom voljenih osoba na način na koji ja to radim, ovo je za vas. Digitalno izdanje "Evermore-a" broji 15 numera, a fizičko će sadržati dve bonus pesme: “Right where you left me” i “It’s time to go” – navela je ona na Instagramu.

Četiri meseca pre "Evermore", Tejlor je neočekivano objavila album "Folklore" u julu i pobrala pozitivne kritike. Ploča je dobila šest nominacija za Gremi, uključujući album godine i pesmu godine.

Tagovi

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz