Pretraži

OČEKUJTE EKSKLUZIVE: Danica Nikolić otkriva detalje iz razgovara sa Sha

Showbiz
0
Photo: Instagram/danica_nik

Odnos Sha i Tara je definitivno najispraćeniji u medijima, a Danica nam je otkrila i da li su oni u ovoj emisiji razgovarali o toj temi, ali i da li joj je Sha priznao zapravo u kakvim je odnosima sa bivšom devojkom.

– Sha je u ovom gostovanju otkrio u kakvom je odnosu sa Tarom, kako su završili svoju vezu i kada su se poslednji put videli. Ono što mislim da će najviše zaintrigrati gledaoce je njegov odgovor ko je zapravo vozio njegov automobil koji je slupan i o kome se mnogo govorilo u medjima u poslednje vreme – rekla nam je Danica.



Reper je ispričao kako provodi svoje vreme sad, ko su žene sa kojima se viđa i ko je devojka sa slike od pre nedelju dana na njegovom Instagram storiju o kojoj ste mogli da čitate i na našem portalu, OVDE.

Međutim, to nije sve, voditeljka nam je otkrila i da je Sha pripremio jedno iznenađenje kada je njegova muzika u pitanju.

– Za ljubitelje njegove muzike imamo i jedno iznenađenje, jer je Sha ekskluzivno za IDJHot otkrio kada će izbaciti novu pesmu za koju garantuje da će biti hit – istakla je ona.

I za kraj, otkrila nam je i sve novitete koji nas očekuju ovih dana kada su IDJTV emisije u pitanju.

Budite večeras uz vašu omiljenu muzičku televiziju i saznajte sve detalje o njegovom odnosu sa Tarom, šta sada misli o njoj, ali i o bivšoj ženi Ivani. Pored toga najavila bih i dugoočekivani Quiz u nedelju od 18h u kome će ovog puta gosti biti Ema Radujko i Wajwai…. I naravno ostanite uz nas i pratite nas na društvenim mrežama, jer su ekskluzive za sledeću nedelju već spremne! – zaključila je ona.

 

 

 

 

 

 

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz