Pretraži

„OBUZELI SU ME BLAGI STRAHOVI“: Sajsi MC o trudnoći u petoj deceniji i porodičnom životu

Showbiz
0
Photo: Instagram/sajsimcofficial

Jedinstvena umetnica Sajsi MC trenutno je u osmom mesecu trudnoće, a s obzirom na to da ima 41 godinu, pažljivo je pratila uputstva lekara kako bi sve bilo u redu sa trudnoćom.



Ona se ponaša sasvim uobičajeno, obavlja sve kućne poslove, ali je trudnoću uspela da sakrije jako dugo, niko osim njenog supruga nije znao za to.

– Niko osim supruga nije ni znao da sam trudna, sve dok nisam uradila prenatalne testove koji su mi kao starijoj trudnici bili obavezni. Nisam želela da se od toga pravi neka fama.

Sajsi je u braku sa Markom Trmčićem Krsmom, frontmenom benda JNA, a on je bio oduševljen kada je saznao za trudnoću.

– Bila sam i više nego zbunjena njihovim reakcijama. Brat, koji živi u Americi, zaplakao je i otvorio rakiju staru mnogo godina da nazdravi. Ja nisam imala takav osećaj, bila sam, blago rečeno, zatečena i obuzeli su me brojni strahovi, ali i pogrešna uverenja o drugom stanju. Zbog toga mi je bilo mnogo lakše da se sa svim tim nosim ako to niko iz moje okoline ne zna i zato sam bila “u ilegali” – rekla je Sajsi za Gloriju.

Kako je istakla, ne čita knjige o roditeljstvu i misli da će umeti da podoji dete, dok se više plaši kada je kupanje u pitanju.

 

– Kad me je suprug nedavno pitao da li hoću da idem na neku radionicu o dojenju, samouvereno sam mu rekla da mislim da ću umeti da podojim dete. Za to sam sigurna da ću se snaći, za razliku od kupanja. Sad se oko svega mnogo filozofira, a mene su, recimo, kupali tako što bi me stavili na ruku i pod tuš ili slavinu. U vreme kad sam odrastala nije bilo toliko pomagala za bebe, dok je danas sve dostupno. Ipak, nisam od onih koji smatraju da detetu treba obezbediti sve, pre sam za varijantu da mu neće ništa biti ukoliko mu nešto i zafali. I meni je dosta toga falilo kad sam bila mala, na primer, dugo nisam imala svoj krevet pa sam spavala na poljskom. Svom detetu sigurno neću nabaviti neki “spejs-šatl”, a i kasnije, kad bude malo poraslo, čak i ako budem imala mogućnosti da mu pružim sve, ipak to neću učiniti, da bi znalo kako je to kad ti je nešto uskraćeno. Zasad je to neka moja intimna škola roditeljstva – zaključila je ona.

Zahvaljujući širokoj garderobi uspela je da sakrije trudnoću čak do sedmog meseca, pa su se svi iznenadili kad su je videli na MAC dodeli nagrada i primetili trudnički stomak.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz