Pretraži

OBOŽAVAJU SE: Bred Pit se izvinio Dženifer Aniston zbog toga što je zabrljao u njihovoj vezi! Evo u kakvim su sada odnosima

Showbiz
0
Screenshot: YouTube/TNT

Bred Pit i Dženifer Aniston su u fokusu svetske javnosti posle SAG-a dodele nagrada u Los Anđelesu, gde su pokazali mnogo nežnosti jedno prema drugom.

——————– Sponsored ——————–

Svetski mediji su ih pratili u stopu na SAG-i, a njihov istorijski zagrljaj i držanje za ruku obeležilo je čitavu ceremoniju.

Bred je ostao u prijateljskim odnosima sa Dženifer, iako ju je prevario sa Anđelinom Džoli. Prijateljstvo su uspeli da održe, a ono je sada jače nego ikada.

Holivudski zavodnik je izgladio odnose sa Dženifer Aniston i izvinio joj se zbog propusta koji je napravio u njihovoj vezi.

  • Od tada, Bred i Džen su očigledno stavili tačku na prošlost … i zato njihovo "prijateljstvo" uspeva upravo sada! – tvrdi izvor za "Entertainment Tonight".


  • Bred je sada potpuno trezan i nalazi se na drugačijem mestu nego ranije, kada su bili zajedno – rekao je izvor i dodao: 

  • Bred je zaista momak koji se preispituje i radi na sebi. Izvinio joj se zbog mnogih stvari za koje je smatrao da su njegova krivica. On uistinu prihvata svoje greške i to je ono što je danas promenilo njihov međusobni odnos. Oboje su krenuli dalje.

Njihova veza je sada znatno ojačala, jer su se oboje razveli – Bred od bivše supruge Anđeline Džoli i Dženifer od svog bivšeg muža Džastina Teroua.

 – Trenutno se samo vole i obožavaju i bili su mnogo bliskiji prijatelji od razvoda – rekao je drugi izvor i zaključio:

 – Imaju vrlo zrelu vezu koja se razvijala tokom vremena jer su oboje imali brakove koji nisu funkcionisali.

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz