Pretraži

OBMANJUJE CEO SVET: Kim Kardašijan isprozivali zbog montaže u reklami (VIDEO)

Showbiz
0
Photo: Instagram/kimkardashian

Jedna korisnica TikToka je snimila ekran svog televizora na kom se emitovala reklama u kojoj Kim pokazuje svoju novu liniju donjeg veša.

Kardašijanka se ležeći u bež kompletu pomerala svoj prst po telu, od kuka do grudi. U tom trenutku mnogima je za oko zapalo kako se starletin kažiprst deformisao, tačnije potpuno spljoštio, dok je to radila.

Nakon toga su je brojni ljudi isprozivali jer je njena reklama editovana, a neki od njih su se i zapitali kako je greška prošla neprimećeno, ali zašto su uopšte morali da uređuju taj video.

Snimak je od pre nekoliko dana pregledan više od 20 miliona puta, a njegov naslov glasi: "Ko je odobrio ovu montažu?"

Pomenuti video je prokomentarisala Šarlot Pirs, digitalna kreatorka iz Ujedinjenog Kraljevstva, koja je oštro kritikovala zvezdu rijalitija "Keeping Up With Kardashian's zbog očiglednog neuspeha u uređivanju.

Ona se oglasila na Tviteru i na Instagramu i prozvala Kim rekavši: "Hajde da razgovaramo o toj reklami za Skims."

  • Potrošila sam dovoljno vremena u ovoj sferi da prepoznam i da imam oštro oko za klizanje prsta. Ali na nasreću danas, mladi će naleteti na ovaj oglas i neće ga videti. Umesto toga, oni će se prepustiti konzumerizmu i upoređivati se.

  • Porođenje sopstvenog tela sa onim koje čak i ne postoji. Telo koje je već bilo lepo i nije bilo potrebno ukloniti tih dodatnih nekoliko centimetara. To je srcecepajuće i razočaravajuće, a opet u ovom trenutku nimalo iznenađujuće – zaključila je.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz