Pretraži

OBJAVA KOJA JE RASPLAKALA SVET: Ed Širan otkrio da je njegovoj supruzi tokom trudnoće dijagnostikovan tumor (FOTO)

Showbiz
0
Ed Širan
Screenshot: Youtube/Ed Sheeran

Ed i njegova supruga se tokom trudnoće nisu oglašavali, jer su bili u svakodnevnoj strepnji i strahu, kako se izboriti sa situacijom, a sada je rešio sa javnošću da podeli njihovu bol. 



U objavi na Instagramu u sredu 31-godišnji pevač objasnio je da se prošle godine borio sa svojim mentalnim zdravljem dok se pokušavao pomiriti sa zdravstvenim problemima svoje supruge, kao i da je tugovao zbog gubitka najboljeg prijatelja Džamala Edvardsa.

On se na pomenutoj mreži oglasio i otkrio sve detalje.

  • Radio sam na "Subtractu" deceniju, pokušavajući da napravim savršen akustični album, pišući i snimajući stotine pesama sa jasnom vizijom onoga što sam mislio da bi trebalo da bude. Onda je početkom 2022. niz događaja promenio moj život, moje mentalno zdravlje i na kraju način na koji sam gledao na muziku i umetnost. Pisanje pesama je moja terapija. Pomaže mi da shvatim svoja osećanja. Pisao sam bez razmišljanja o tome koje će pesme biti, samo sam napisao šta god je ispalo. I za nešto više od nedelju dana zamenio sam deceniju vredan rad svojim najdubljim najmračnijim mislima – napisao je on i nastavio:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ed Sheeran (@teddysphotos)

– U roku od mesec dana, mojoj trudnoj supruzi je rečeno da ima tumor, a da nema mogućnosti za lečenje sve do porođaja. Moj najbolji prijatelj Jamal, moj brat, iznenada je umro, a ja sam se našao na sudu i branio sam svoj integritet i karijeru pisca pesama. Prolazio sam kroz strah, depresiju i anksioznost. Osećao sam se kao da se davim, glava ispod površine, gledam gore, ali ne mogu da se probijem za vazduh. Kao umetnik nisam osećao da mogu verodostojno da iznesem u svet delo koje ne predstavlja tačno gde sam i kako treba da se izrazim u ovom trenutku svog života. Ovaj album je čisto to. To otvara vrata u moju dušu. Po prvi put, ne pokušavam da napravim album koji će se svideti ljudima, već samo objavljujem nešto što je iskreno i istinito u mom odraslom životu. Ovo je zapis u dnevniku od prošlog februara i moj način da to shvatim – napisao je Ed na pomenutoj mreži, a poruke podrške samo su se nizale.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz