Pretraži

OBELEŽILI GODINU ZA NAMA: Ovo su najveći skandali u 2019. (VIDEO)

Showbiz
0
Photo: Instagram/luna_djogani, Instagram/karleusastar

Protekla godina je definitivno bila turbulentna za mnoge poznate ličnosti sa domaće scene, a o nekim skandalima mediji i dalje pišu.

——————– Sponsored ——————–


Između ostalog, javne ličnosti koje će 2019. godinu sigurno pamtiti su Jelena Karleuša i Luna Đogani. 

Jeleni je sama godina počela tako što su isplivale gole fotografije za koje se tvrdilo da su u vlasništvu pevačice, a koje su se našle na naslovnim stranama pojedinih medija. Jelena je ubrzo započela javni rat sa njima, a bila je optužena i za aferu sa fudbalerom Ognjenom Vranješom.

Nakon toga, cele godina se u medijima spekulisalo o navodnom razvodu Jelene Karleuše i Duška Tošića. A pored svega toga, pevačica je u 2019. godini izgubila i majku.



Luna Đogani će, sa druge strane, ovu godinu pamtiti po pozitivnim stvarima. Pobedila je u rijaliti šou "Zadruga" i započela muzičku karijeru koja ide uzlaznim putem. Međutim, Luna je ove godine i raskinula višemesečnu vezu sa Markom Miljkovićem, ali su ostali u drugim odnosima.

Koji skandali iz prošle će verovatno pratiti Lunu i ove godine, ali i šta se još dešavalo na našoj estradi pogledajte u novom izdanju IDJMash-a.

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz