Pretraži

Obe su najbolje drugarice Tejlor Svift, ali ne mogu da SMISLE jedna drugu: Tenzija između dve holivudske dive ne prestaje da raste

Showbiz
0
Foto: John Angelillo / UPI / Profimedia

Pevačica Tejlor Svift ima uzak krug prijatelja, od kojih su neke najpoznatije dame Holivuda, ipak ako je sudeći po glasinama njene dve najbliže drugarice se ne podnose.

Neke od Tejlorinih najboljih drugarica su najveće zvezde današnjice, te se na njenom spisku takozvane „ženske ekipe“ nalazi i Selena Gomez, Blejk Lajvli, Ajs Spajs, Điđi Hadid, Lana Del Rej i mnoge druge. Iako svoja prijateljstva neguje dugi niz godina i uvek je isticala kako su joj ona možda i najbitnija pored porodice, čini se da se ne slažu svi članovi ove ekipe tako sjajno.

Naime, sve su češće glasine da se Tejlorine najbliskije prijateljice, Selena Gomez i Blejk Lajvli ne podnose.

Selena i Tejlor se duže još od 2008. godine, a jedna drugoj su predstavljala najveću podršku i u karijeri, ali i u privatnom životu.

Credit: Charlie Williams / Everett / Profimedia

Sa Blejk druženje traje nešto kraće, od 2015. godine, međutim one su tokom godina postale nerazdvojne, a u jednoj od svojih najpopularnijih numera Tejlor je čak pomenula imena troje dece koje Lajvlijeva ima sa Rajanom Rejnoldsom.

Credit: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Iako Tejlor neretko organizuje druženja svoje ženske ekipe, ono što su primetili svi fanovi popularne pevačice jeste da se Blejk i Selena nikada nisu našle na istom događaju zajedno.

Neimenovani izvor je potvrdio za „Dejli mejl“ da između dve zvezde postoji doza netrpeljivost zbog potpunog drugačijih karaktera i stila života, te da se Tejlor trudi da ne spaja dve drugarice kako ne bi došlo do neprijatne situacije.

„Za dobro druženje i dobru zabavu, znate koga da pozovete, a koga ne“, rekao je izvor. „Tejlor zna da ne treba da meša Blejk i Selenu u istoj prostoriji i da to moraju biti dva odvojena događaja.“

„Blejk uživa u pogodnostima slavne ličnosti. Ona voli da se zabavlja. Ako se desi nešto zabavno, ona želi da bude deo toga i to je zarazno. Ovo je nešto što svi, uključujući Tejlor, vole kod Blejk. Ona zna da će se, bez obzira na sve, dobro zabaviti i mnogo smejati kada je u provodu sa Blejk“ istakao je izvor.

,,Selena ima potpuno drugačiju ulogu u Tejlorinom životu. To je jednostavno“, dodao je on.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Showbiz