Pretraži

O OVIM SARADNJAMA ĆE BRUJATI REGION: Isplivala lista Devitovih novih pesama! (FOTO)

Showbiz
0
Screenshot: Youtube/IDJVideos.TV

Devito, međutim, sa fanovima u tom trenutku nije želeo da otkriva nikakve detalje vezane za novi projekat, osim što je najavio da publiku očekuje iznenađenje u maju.



Ipak, reper je nakon toga privukao veliku pažnju javnosti kada je sa svog Instagram profila obrisao sve dosadašnje objave, zbog čega su mnogi pomislili da je odustao od novog projekta, a spekulisalo se čak i da je odlučio da se povuče sa muzičke scene.

Međutim, kako bi stavio tačku na sva nagađanja, Devito je pre nekoliko dana putem Instagrama potvrdio da će 23. maja iznenaditi svoje verne fanove novim albumom koji će nositi naziv "Plava krv", a sada je konačno otkrivena i lista pesama o kojoj će, nema sumnje, brujati ceo region!

Naime, Devito je sa svojim najvernijim fanovima u svojoj Discord grupi podelio listu na kojoj se nalaze 24 numere, među kojima su dueti sa najvećim imenima naše scene, poput Relje, Nikolije, Cobija, Voyagea, Breskvice, Bube Korelija i Jala Brata, Crniog Ceraka, Teodore, Inasa, Lešketa, Nuccija, Šolaje, Mike Ride-a i Corone, a zanimljivo je i to da se među njima našla i jedna svetska zvezda.

Foto: Promo

Foto: Promo

 

 

Naime, jednu od pesama sa novog albuma Devito je snimio sa svetskom zvezdom Nati Natashom, koja važi za jednu od najvećih lationameričkih muzičkih diva današnjice.

Devito će u svojoj Discord grupi i u narednom periodu deliti najnovije, ekskluzivne informacije o svojim projektima, a uskoro će povodom izlaska albuma biti organizovan i giveaway, u kom će svoje najvernije fanove nagraditi specijalnim poklonima. 

Svi zainteresovani mogu se pridružiti Devitovoj fan bazi u Discord grupi putem ovog linka. 

 

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz