Pretraži

NATAŠIN POLJUBAC SA SLAVNOM PEVAČICOM SRUŠIO INTERNET: O neočekivanom potezu muzičkih zvezda na Koačeli bruji svet! (FOTO/VIDEO)

Showbiz
0
Foto: Youtube printscreen/NATTI NATASHA

Jedan od nastupa koji će definitivno biti upamćen jeste onaj koji su održale slavna pevačica latinoameričkog porekla Nati Nataša i Beki Dži

Beki Dži je održala koncert, a kao iznenađenje za publiku izvela je svoju najbolju drugaricu Nati Natašu kako bi otpevale njihov planetarni hit "Sin pijama".



S obzirom na veliku popularnost koju pevačice imaju širom sveta, ovaj zajednički nastup je izazvao potpuno oduševljenje među fanovima.

One su uz pevanje i igranje zabavile publiku svojim hitovima, ali bez sumnje je najviše pažnje privuklo veliko finale nakon otpevane pesme. 

Foto: Youtube printscreen/@mundifamousi

Foto: Youtube printscreen/@mundifamousi




Naime, dve pevačice su nakon završenog nastupa razmenile poljubac što je izazvalo potpunu pometnju i oduševljenje kako za one koji su prisustvovali uživo, tako i na društvenim mrežama.



Beki Dži je nakon nastupa objavila fotografije na svom Instagramu, a uvrstila je i jednu koja je uhvatila trenutak Natinog i njenog poljupca. Slika ima preko tri miliona lajkova i skoro osam hiljada komentara.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Becky G (@iambeckyg)

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz