Pretraži

O NJOJ SVI PRIČAJU: Predstavnica Kipra u providnom kostimu zapalila scenu na Evroviziji, a njena životna priča zaprepastila je sve (VIDEO)

Showbiz
0
Screenshot: Youtube/Eurovision Song Contest

Pevačica Tamta Goduadže predstavljala je Kipar na Evroviziji u Izraelu, gde je izvela numeru "Replay" i plasirala se u veliko finale.

——————– Sponsored ——————–


Tamta je pobrala mnogo simpatija publike zbog energičnog nastupa u pratnji igrača, ali i zbog provokativne odevne kombinacije. Ona se na velikoj sceni pojavila u kratkoj lateks jaknici i u seksi sjajnim čizmama koje su dopirale do njenih kukova. Tokom nastupa, na iznenađenje gledalaca, skinula je jaknu i ostala u providnom kostimu, koji je otkrio njene obline.

Svojim seksi performansom dovela je atmosferu do usijanja i zasluženo prošla u finale Evrovizije.


Pevačica je ranije igrala u mjuziklima, a vremenom je izgradila veoma uspešnu muzičku karijeru. Jedino što joj nije pošlo za rukom je ljubav. Tamta je u 14. godini života upoznala dečka, koji je bio dve godine stariji od nje, a ubrzo nakon toga odlučila je da se uda za njega.

U braku sa njim dobila je ćerku Ani koja danas ima 24 godine. Nakon šest meseci braka, pevačica se razvela i maksimalno posvetila svojoj ćerki, kao i karijeri.

Pogledajte njen nastup na Evrosongu u Tel Avivu.

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz