Pretraži

„O ČEMU SU TVOJI STILISTI RAZMIŠLJALI?!“ O haljini Džej Lo bruje mreže, fanovi razočarani pevačicinim izdanjem (FOTO)

Showbiz
0
Photo: Instagram/jlo

Džej Lo bila je gošća u emisiji ''Jimmy Kimmel Live'', gde se pojavila u pripijenoj bež haljini u kojoj je do izražaja došla njena zadivljujuća figura, na kojoj joj mogu pozavideti mnoge dosta mlađe koleginice. 



Ipak, iako su na društvenim mrežama pljuštali komplimenti na račun njene figure i prirodne lepote, mnogi nisu bili oduševljeni odabirom njene haljine za ovu priliku. 

Naime, haljina sa potpisom Đanbatiste Valija izrađena od tankog materijala, pastelne krem boje sa blagim karnerima, satenskom mašnom i trakama koje se ukrštaju preko grudi mnoge je podsetila na spavaćicu, pa uprkos tome što joj je savršeno pratila liniju tela, negativni komentari nizali su se jedan za drugim. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo)

 

"Užasna haljina! O čemu su tvoji stilisti razmišljali?!", "Izgleda kao da si u spavaćici", "Nimalo mi se ne dopada haljina", samo su neki od komentara koji su se našli na društvenim mrežama. 

Ipak, u većini su oni koji tvrde da pevačica izgleda perfektno u svakom izdanju, te da izgleda kao da ima bar 20 godina manje. 

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz