Pretraži

O BIJONSINOJ REAKCIJI NA ĆERKIN NEPRIMERENI PLES BRUJI SVET: Jednim potezom jasno joj sve stavila do znanja! (VIDEO) 

Showbiz
0
Foto: Youtube printscreen/FERNANDO ZANGARINI

Bijonse je pevala na otvaranju luksuznog hotela "Atlantis The Royal", a šuška se da je za to dobila honorar od čak 24 miliona dolara.

 


– Gde je moja devojka braon boje kože? Pozdravite moju bebu, moju devojčicu braon boje kože, gospođicu Blu Ajvi Karter – najavila je Bijonse svoju naslednicu sa kojom je izvela numeru "Brown skin girl" iz 2019. koja je zapravo pesma iz filma "The Lion King".

Blu Ajvi Karter je na koncertu nosila originalan crveni kožni mantil, dok je Bijonse u delu nastupa kada joj se pridružila naslednica bila odevena u kreaciji brenda "Atelier Zuhra".

Čim je iskoračila na scenu, devojčica je počela da pleše, a onda joj je majka u jednom momentu signalizirala da odmerenije pleše.

 

 

"Rekla joj je da se smiri zbog tamošnje kulture", "Bilo je to u stilu 'čeka dok ne dođemo kući'", "Samo joj je stavila do znanja gde su i kakva je tamo kultura", komentarišu nastup na Instagramu.

Bijonse i Blu Ajvi postale su i zvezde brojnih mimova, pa neki duhovito kažu da se slavna mama odužila ćerkici što joj je pre nekoliko godina skrenula pažnju da ne aplaudira na dodeli muzičkih nagrada u Holivudu.

Čuvena mama i njena ćerka plenile su scenom, a u pravu su oni koji komentarišu da je Blu Ajvi Karter nasledila talenat od mame i tate, s obzirom na to da joj je otac takođe slavni Džej Zi, koji je bio u publici, zajedno sa majkom Bijonse, Tinom Nouls.

Čuvena pevačica promenila je tokom nastupa više modnih izdanja koje su daleko od dres koda koji nalaže kultura zemlje u kojoj je pevala.

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz