Pretraži

,,NUCCI JE KOMPLETNIJI OD VOYAGE-A“: Gasttozz iskreno o svojim mlađim kolegama

Showbiz
0
Screenshot: Youtube/IDJTV

Gasttozz i Tozla bez imalo sujete mogu da pohvale svakog svog kolegu, međutim nismo mogli a da ne primetimo da Gasttozz nema iste takve reči za Voyage-a, pa smo ga direktno pitali kako mu se dopada muzika mlađeg kolege.

Ništa, ne doživljavam ga. Nije da ga ne volim, ja njega stvarno ne doživljavam. Njega i Nuccija kada gledam, ovaj je u nekoj sobi gde je ugašeno svetlo, a Nucci mi sija, pršti. I ne pričam to da bi pravi komparaciju između njih, nego iz mojeg ugla. Nucci je za mene kompletniji u svakom smislu, on ne. Kada slušam Nuccijeve pesme ne mogu da ih nađem na google-u, a njegove mogu – istakao je Gasttozz.
 



A onda smo ga pitali i da li smatra da Voyage-u ne leži ova muzika koju trenutno radi i da je bolju muziku izbacivao dok je bio u dvojcu sa Breskvicom.

Ne, tada je bio baš nebitan. A sada je bitan, ne mogu da kažem, ja sam zađuskam kada ide njegova pesma "Lalala", jači mi je sada nego kada je bio sa Breskvicom, jer ga je Breskvica jela svaki duet – dodao je on.

Međutim, Tozla se sa nekim njegovim stavovima ipak nije složio, pa šta su nam još otkrili, ali i kakve hitove su nam najavili možete pogledati u novom izdanju emisije IDJHOT.
 

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz