Pretraži

Nucci demantovao naslove o incidentu na njegovom nastupu (FOTO)

Showbiz
0
Photo: Instagram/panicigor

Reper Nucci totalno je posvećen svojoj muzičkoj karijeri, pa smo nedavno imali prilike da čujemo i njegovu novu pesmu "Skankovi hibridi" koju je radio sa ekipom Crni Cerak.Takođe, on je vrlo aktivan na društvenim mrežama, pa možemo primetiti i da često u poslednje vreme ima zakazane nastupe po čitavom Balkanu, a upravo preko svog Instagram profila demantovao je i navode da se dogodio jedan incident na njegovom nastupu.

,,DRAMA U HOLANDIJI: Albanski kriminalci upali na Nućijev nastup, oterali di-džeja, pa pljunuli repera, evo šta kaže menadžer" glasio je jedan od naslova koji su izašli u vezi ove teme, a reper se odmah oglasio na svom Instagram storiju i demantovao ove navode.

– Muzika ne poznaje nacionalnosti, veroispovesti, seksualne opredeljenosti. Ona može samo da spaja ljude, jer je muzika univerzalni jezik koji ceo svet razume. Ljude sam uvek delio isključivo na dobre i loše. Nikada ne gledam ni nacionalnost, ni veroispovest, ni seksualnu opredeljenost. Sve poštujem. Nikada neću dozvoliti da mi politika spreči nova prijateljstva, nove ljubavi, nove poslove. Pričam o ovome jer ovi naslovi igraju na tu kartu. Dok sam živ za mene će Balkanska populacija biti jedan narod i od mene nikada nećete čuti ništa loše ni o kome. Na nastupu je sve bilo kako treba, pevali smo, grlili se, slikali se, izvodio smo ljude na binu i tako će kod Nuccija ostati zauvek. Održimo mir i ljubav, sve ostalo ćemo lako – napisao je on.

Ovom izjavom stavio je tačku na razne spekulacije kada je njegova karijera u pitanju.

Photo: Instagram/nucciovde

Photo: Instagram/nucciovde

 

Tagovi

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz