Pretraži

NOVOPEČENA MAMA BLISTA: Saška Veselinov pokrenula novi biznis posle porođaja

Showbiz
0
Foto: Instagram/saskaveselinov

Mlada mama je, od porođaja izbegavala pojavljivanje u javnosti i u potpunosti se posvetila sinu Aleksandru. Nije bila aktivna ni na društvenim mrežama i činilo se da su je porodični život i beba u potpunosti okupirali.



Međutim, Saška je ovog vikenda u Beogradu otvorila svoj prvi salon venčanica i ugostila mnogobrojne prijatelje, saradnike i ličnosti sa javne scene. Snajka Đokovića je blistala u elegantnom belom odelu i širokim osmehom pokazala da joj balansiranje majčinstva i karijere ne pada teško.

Foto: Instagram/saskaveselinov

Foto: Instagram/saskaveselinov

 

Ona je za prisutne medije otkrila kako se oseća nakon porođaja, kakav je naslednik Aleksandar kao beba i zašto se već vratila poslu.

  • Osećam se odlično što kod kuće imam malu bebicu koja mi svakodnevno izmamljuje osmeh na lice, ali i što se nakon godinu dana mukotrpnog rada, ostvarila moja želja i sve na čemu sam radila sve do sada. Smatram da kako se roditelji ponašaju u kući, takva je i beba. Ona poprima tu energiju, a mi smo svi stvarno složni. Aleksandar je miran, spava, jede, jako je umiljat, a mama koristi svaki trenutak da može da ga gnjavi.
Foto: Instagram/saskaveselinov

Foto: Instagram/saskaveselinov

 

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz