Pretraži

NOVI RAT NA ESTRADI? Leon isprozivao Breskvicu da je neprofesionalna

Showbiz
0
PHOTO: IDJTV

Naime, Breskvica se oglasila o pomenutoj pesmi, koja se našla na Jutjubu greškom, te o istoj rekla sledeće: 

– Videla sam da mi svi šaljete moju pesmu koju je neko izbacio na Jutjub. Ta pesma je čisto zezanje i nikada nije bilo planirano da se izbaci. Ne planiram da se bavim tom vrstom muzike. Jedva čekam da čujete kakvu muziku vam zapravo spremam – rekla je ona na svom Instagram storiju i poručila onima koji su to uradili da nije lepo to što narušavaju tuđi rad i trud. 

Sa druge strane, Leon je vidno izrevoltiran njenom izjavom, te je demantovao da je u pitanju samo zezanje: – Pre svega, želim da kažem da ne radim muziku iz zezanja. Svoj posao shvatam veoma ozbiljno i profesionalno, tako da, pesma "Sama" koja je procurela, ne greškom naše produkcijske kuće, nije bila šala, nego ozbiljna stvar koja je pravljena za nju, što se može čuti i po tekstu koji smo radili Čaplja i ja – započeo je priču Leon i otkrio kako je uopšte došlo do njihove saradnje:

– Anđela nas je kontaktirala preko našeg tekstopisca Luke Čapkunovića, želeći da joj odradimo pesmu. Oduševila se projektom, zatim je odmah i snimila. Molila nas je da čuvamo pesmu, što smo i uradili. Priča se rastezala nekoliko meseci, dok do pre dva dana nismo videli njenu objavu na Instagram profilu, gde je objasnila kako je projekat "Sama", koji smo radili za nju, ništa osim jednog zezanja – otkrio je on. 

– Hteo sam da joj izađem u susret, pristao sam da joj sačuvam pesmu par meseci. Breskvica mi nije ništa platila za to. Hteo sam čak i da joj poklonim singl, ali je ispala veoma neprofesionalna. Ovo je bio ozbiljan projekat naše ekipe iz. Krivo nam je sto je sve propalo, znajući da smo pesmu čuvali mesecima. Mnoge ozbiljne zvezde pokušavale su da dopru do pesme i uzmu je za sebe, mi smo ostali lojalni, kao što i jesmo, čuvali smo projekat samo za nju, da bi na kraju ispalo da je ovo sve "zezanje". Još jednom kažem, krivo nam je za propali projekat, ali poštovanje nam je najbitnije i zbog toga ne želimo da prelazimo tako lako preko ovakvih stvari – dodao je Stefan Dimmitrijević, Leon. 

U prilog ovome ide i njegova izjava koju je pre par meseci dao za IDJTV, kada nam je otkrio da sa Anđelom sarađuje na jednom velikom projektu, a njegovu izjavu možete pogledati u nastavku, kao i još jedna izjava izvora bliskog IDJTV-u, koju možete pročitati OVDE.

 

    Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

    Ostavite odgovor

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    Najnovije iz Showbiz