Pretraži

ON JE NOVI DEČKO ANĐELINE DŽOLI?! Glumica prvi put nakon razvoda uplovila u romansu, evo ko je osvojio njeno srce! (FOTO)

Showbiz
0
Foto: Vasquez-Max Lopes / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Poznata glumica Anđelina Džoli prvi put nakon razvoda od glumca Breda Pita uslikana je sa muškarcem za kog strani mediji već uveliko pišu da je njen novi izabranik! 

Razvod Breda Pita i Anđeline Džoli privukao je ogromnu pažnju svetskih medija, ali i miliona fanova slavnog para širom sveta.

Deca su nakon razvoda ostala da žive sa glumicom, a kako se navodi, sa Bredom su u jako lošim odnosima.

Za ovih sedam godina Anđelinu su povezivali sa mnogim imenima, ali nikada nijednu vezu nije potvrdila. Sa druge strane Bred je nedavno proslavio 60. rođendan sa 29 godina mlađom devojkom, dizajnerkom nakita Ines de Ramon.

Ipak, čini se da je sada i Anđelina pronašla gospodina pravog.

Glumica je nedavno viđena u društvu britanskog repera Akala, a časopis Oggi objavio je ekskluzivne fotografije koje povezuju glumicu sa muzičarom, čije je pravo ime Džejms Kingsli Meklin Dalej.

Njih dvoje su još ranije viđani zajedno, a nedavno su uslikani kada su otputovali na Jamajku gde su prisustvovali  Književnom festivalu u Kalabašu, ali i posetili nekoliko koncerata.

Sada su njih dvoje foftografisani dok su bili na romantičnoj večeri u Milanu  sa ekipom filma „Marija“, a prema pisanju magazina Oggi, njih dvoje su zajedno stigli u restoran i zajedno su otišli ​​u hotel.

Podsetimo se, samo nekoliko dana pre nego što je isplivala vest o reperu, Anđelina je uslikana sa drugim, znatnom mlađim čovekom, za koga su se takođe pojavili navodi da je njen dečko.

Foto: BeautifulSignatureIG / SplashNews.com / Splash / Profimedia

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Showbiz