Pretraži

NOVI ČLAN PORODICE: Nataša Bekvalac podelila potresnu priču, pa otkrila koga je primila u svoj dom (FOTO)

Showbiz
0
Foto: Instagram printscreen/bekvalceva

Nataša Bekvalac pokazala je svojim pratiocima na društvenim mrežama novog člana porodice, kao i tragičnu priču koja se krije iza njegovog dolaska u njihov dom.

Nataša sa svoje dve ćerkice, Hanom i Katjom, živi u luksuznom stanu u centru Beograda, kog je sa pažnjom duži vremenski period uređivala kako bi sve bilo po meri njoj i njenim mezimicama.

Njih tri stan dele sa dve kuce, a od skoro je u njihov dom ušao još jedan ljubimac. Pevačica je sada odlučila da sa svojim pratiocima podeli splet okolnosti pod kojima je Hepi postao njihov.

„Nađen je rastrgnut od strane drugih pasa, zapušten i tek je davao znake života… Bez čipa, promrzao… Njegovu sliku nekoliko puta sam pogledala i rešila da ne reagujem jer ne mogu spasiti svakog psa sa ulice. Nisam mogla da zaspim…Ujutru javila sam se udruženju da se raspitam u vezi stanja psa, ponudila privremeni smeštaj“, započela je priču Nataša Bekvalac.

Foto: Instagram printscreen/bekvalceva

„Ja već imam Miška kog su izbacili sa sve braćom i sestricama i to u kesi.. Ekstremno je glup, ali prepun ljubavi i ne bih ga dala nikom, ali da se vratim na našu priču. Pokazala sam slike ovog psa Katji koja mi je samo rekla „Mama to je moj pas i zvaće se Happy, ‘ajmo po njega“. Teško žabu u vodu naterati.. Upalile smo auto i krenule po Hepija“, napisala je ona i otkrila kako je njena mlađa ćerka reagovala na povređenog psa, nakon čega je objavila snimak sređenog psa i Katje.

Foto: Instagram printscreen/bekvalceva

„Da, dobro vidite, ovo je Hepi, ne mogu da se pohvalim da je baš imao toplu dobrodošlicu od strane Miška i Lane, ali živ se pas na sve navikne. Ne mogu vam opisati koliko je ljubavi i haosa uneo u naš dom. Hana je pristala da ga šeta (obožava ovakvu vrstu obaveza) i Hepi ostaje!“

Foto: Instagram printscreen/bekvalceva

Nataša je potom podelila kako se Hepi provodi u njihovom domu i brojne porodične trenutke sa novim psom, čime je još jednom izazvala pozitivne reakcije i pokupila brojne simpatije svojih pratioca.

nataša bekvalac
Foto: Instagram printscreen/bekvalceva

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Showbiz