Pretraži

NOVA PIT-DŽOLI DRAMA: Najmlađa ćerka zadala novi udarac Anđelini

Showbiz
0
Screenshot: Youtube/ Today

Gotovo čitave godine šuškalo se da upravo Vivijen želi da se preseli kod Breda i da je to razlog razmirica između majke i ćerke.  

Nakon dramatične ispovesti bivše dadilje Anđeline Džoli, popularna glumica više nije simbol savršene majke u javnosti. Iako se godinama pričalo o načinu na koji ona i Bred Pit odgajaju svoju ćerku Šajlo, interesovanje medija više nije isključivo usmereno na nju.

Blizanci Vivijen i Noks biološki su naslednici Anđeline i Breda, ali su daleko manje eksponirani od ostatka porodice. Upravo su njihove fotografije Endži i Bred prodali magazinu Pipl za 15 miliona dolara, a zatim su taj novac donirali u dobrotvorne svrhe. Do sada je jedina informacija koja je intrigirala fanove, bila činjenica da se popularni blizanci školuju od kuće. Međutim, ove godine, stvari su počele da se menjaju. Vivijen je dugo godina imala status najtajanstvenijeg deteta glumačkog para. Sve se promenilo početkom ove godine kada su mediji objavili da Anđelina najveću borbu vodi upravo sa njom, pišu svi svetski mediji. 

Gotovo čitave godine šuškalo se da upravo Vivijen želi da se preseli kod Breda i da je to razlog zbog čega Anđelina ne može da se smiri. Pričalo se i da Šajlo ima problema s majkom i da radije vreme provodi sa ocem, ali to još uvek nije potvrđeno. 

Prema pisanju medija, Vivijen pored toga što želi da se preseli kod Breda, želi i da krene stopama svojih roditelja, a ono što je zanimljivo jeste da se u tome oprobala još kao beba, kada je glumila sa Anđelinom u filmu ,,Grdana". 

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz