Pretraži

Nova epizoda IDJShow-a oborila sve rekorde, kandidati pretežno imali svoje najbolje nastupe do sada!

News
0
Photo: IDJ

IDJShow – My way: https://youtu.be/0pyJqHkjRyA 

Od energičnih, preko empotivnih do zavodljivih nastupa, gotovo svi takmičari pomerili su svoje dosadašnje granice, a ujedno je i oboren rekord gledanosti IDJShow-a u realnom vremenu, budući da je premijeru na IDJVideos-TV YouTube kanalu pratilo čak 13 hiljada ljudi! Već sada, jučerašnja epizoda ima xxx pregleda.

Kandidati koji su do sada imali malo slabiji plasman na listi, sinoć su to iznačajno ispravili, a oni koji su od starta u samom vrhu, uspeli su iznova da pokažu zbog čega to zaslužuju.

Inače nije novost da su IDJShow epizode gledane, budući da se više puta desilo da su osvojile trending, kako cele epizode tako i pojedinačni nastupi, vrlo često i više videa u isto vreme.

Jučerašnja epizoda bila je poslednja u kojoj je žiri delio svoje glasove, te već od naredne, plasman kandidata u daljem takmičenju zavisi isključivo od glasova publike.

Budući da su kao Top 12 bili manje aktivni na društvenim mrežama, te da je opala vrednost IDJCoin-a, tj. vrednost virtuelne valute koju dobija pobednik, a koju može da uloži u muzičku industruju, takmičarima je upravo podrška publike bitnija nego ikada do sad.

Tokom naredne dve nedelje, očekuju nas dve polufinalne emisije u kojima će kandidati predtsvaiti svoje pesme i spotove na kojima su sa svojim mentorima radili tokom takmičenja.

Pred prvu polufinalnu emisiju, stanje na listi izgleda ovako: Amna, Stefan, Natalie, Lores, Mahrina, 4YU, Džordži, Ermina, Ljupka, Emel, Anastasija i Wajz.

Podržite svoje kandidate na mrežama i svim muzičkim platformama, koji se nalaze na linkovima ispod, jer njihov dalji plasman zavisi od vas.

4YU: https://linktr.ee/4yu_idjshow 
Anastasija: https://linktr.ee/anastasija_idjshow 
Mahrina: https://linktr.ee/mahrina_idjshow 
Wajz: https://linktr.ee/wajz_idjshow 
Stefan Shy: https://linktr.ee/stefan_idjshow 
Lores: https://linktr.ee/lores_idjshow 
Ermina: https://linktr.ee/ermina_idjshow 
Amna: https://linktr.ee/amna_idjshow 
Emel: https://linktr.ee/emel_idjshow 
Ljupka: https://linktr.ee/ljupka_idjshow 
Natalie: https://linktr.ee/natalie_idjshow 
Džordži: https://linktr.ee/dzordzi_idjshow 
 

Tagovi

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz News