Pretraži

NOSE JAKU SIMBOLIKU, SKRIVENE SU, A JEDNA IMA I GREŠKU: Ovo su sve Teodorine tetovaže (FOTO)

Showbiz
0
Photo: IDJTV

Naime, ona je juče predstavila novu tetovažu, koju je uradila na bočnom stomaku. U pitanju je crtež devojke sa krilima, koja je vuku na gore.

Photo: Instagram/teodoradzehverovic

Photo: Instagram/teodoradzehverovic

Tom prilikom otkrila je i kakav je osećaj dok se tetovira.

  • Ne boli! Generalno, volim taj osećaj dok se tetoviram, tako da možda nisam neko ko treba da vam kaže da li boli ili ne! Ispisaću vam jednom prilikom kako ja nju vidim i zašto baš ona – napisala je Teodora.

"SKRIVENE" TETOVAŽE

Inače, ona je više puta do sada posećivala tattoo salone, a njene tetovaže izazivaju veliku pažnju obožavalaca, posebno jer se pojedine nalaze na delikatnim delovima tela.

Tako, jednom prilikom ona je pokazala tetovažu koju je uradila tačno između grudi, a u pitanju je cvet lotosa, za koji je pevačica jednom prilikom obajsnila da označava simbolo samospoznaje, ponovnog rođenja i prosvetljenja.

Screenshot: Instagram/teodoradzehverovic

Screenshot: Instagram/teodoradzehverovic

 

Takođe, iznenadila je i kada je otkrila da se druga nalazi, ne između, nego baš na njenom poprsju. Reč je o jednostavnom srcu.

Skrivenu tetovažu ima i na spreponama, kada je pre dve godine odlučila da istetovira citat "Cute but psycho" ("Slatka, ali psiho"), štampanim slovima.

JEDNA S GREŠKOM

Teodora od ranije na butini ima tetovažu koja, kako je ranije ispričala, ima grešku, što je izazvalo veliku pometnju.

Naime, otkrila je da je pobrkala slova kada je zapisilava citat sa interneta, te dobila tatu koji nije planirala. Tako, njoj na butini piše "Where love begins, love never ends", umesto "Where life begins, love never ends" (Gde život počinje, tu se ljubav nikada ne završava).



  • Pogrešila sam reč. Kucala sam na internetu  i pogrešila. Umesto "life", sam stavila "love". Trebalo je da bude 'Where life begins love never ends". Trebalo ej da bude za porodicu… Ali nema veze, može i tako – ležerno je tada rekla Džehverovićeva.

SEDAM

Međutim, ta greška je nije zaustavila, već je svoju strast nastavila da neguje u istom stilu. Na unutrašnjem delu lakta istetovirala je broj sedam, slovima i na engleskom jeziku, a potom objasnila da on za nju ima posebno značenje.

Screenshot: Instagram/ teodoradzehverovic

Screenshot: Instagram/ teodoradzehverovic

 

  • Sedam, broj koji je spontano došao u moj život i postao deo mene. Njemu verujem, njemu se nadam. Zaslužuje da bude ovde – poručila je ona.

Tetovažu sitnijeg rada ima i na šaci, tačnije prstu, a značenje tog ukrasa do sada nije objašnjavala.

Inače, Teodora je u jednom "lajvu" na Instagramu rekla da ima ideju da istetovira i zadnjicu, ali se po tom pitamju kasnije nije oglašavala.

Ove radove je pevačica podelila sa svojim fanovima, a da li ima još neke "skrivene tetovaže" ostaje nam da nagađamo.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz