Pretraži

NJENU KOZMETIKU BACAJU U SMEĆE: Hejli Biber se nakon ismevanja Selene suočava sa velikim problemom

Showbiz
0
Photo: Instagram/haileybieber

Hejli Biber je bila skoro pa kraljica kada je u pitanju nega kože lica, svaka devojka je želela da koristi njene proizvode i da ima  blistav ten poput njenog.



Međutim, sada se njena kozmetika suočava sa velikim problemom nakon što je Hejli zajedno sa Kajli Džener ismevala Selenu Gomez. Brojni fanovi su ih otpratili sa Instagrama, a ujedno su smanjili i popularnost kozmetike.

Dodatno su se pojavili i snimci na Tik Toku koji pokazuju iskustva korisnica nakon Hejline kozmetike i ona baš nisu najbolja. Iako znamo da ne odgovaraju svi preparati svakom tipu kože, mnoge devojke su se javile sa sličnim problemima, jednoj devojci su iskakali sitni prištevi nakon par meseci upotrebe, dok je druga imala alergijsku reakciju, ali treba uzeti u obzir da je alergična na orašaste plodove kojih ima u ovim preparatima.

@gourdlord give your customers with allergies a warning, ESPECIALLY nuts bffr @rhode @haileybieber #rhodeskin ♬ original sound – gourdlord

Pored toga, još jedna nezadovoljna korisnica je pronašla buđ na sjaju za usne, a sve je podstakao i čuveni makeup guru Džefri Star koji je ceo komplet Hejlinih preparata bacio odmah u kantu za smeće.

@lanafrederick_ Am I the only one?😓 #rhode #rhodeskin #rhodeskincare #haileybieber #hailey #rhodereview #skincare #breakout #milia ♬ original sound – Tristen🧃

Ovaj bojkot traje već duže vreme, a sve zbog prozivanja Selene, zbog čega su ih neki korisnici društvenih mreža nazvali zlim devojkama i nasilinicama, nju i Kajli.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz