Pretraži

„NJENI SU REKLI DA NISMO NORMALNI“: Sha prvi put u javnosti sa suprugom, pa otkrio kako je počela njihova priča

Showbiz
0
Photo: Instagram/nenadaleksicsha

Nenad Aleksić Sha je nedavno sve iznenadio kada se pojavila vest na društvenim mrežama da se oženio.Njegova izabranica je Vanja Ignjatović, poznata tiktokerka, a kako je reper sam istakao, uz nju je i on postao tiktotker.

– Ja sam uz nju postao tiktoker, ne mogu da verujem, više nisam muzičar. Upoznali smo se pre dve gpodine, sad smo ušli u ozbiljniju priču. Znaš koja je to priča, Las Vegas fazon. Otišli smo kod njenih prijatelja, ušikao sam se od rakije. Bio sam se devojkom koje nisu u njenom fazonu, rekao sam da sa njom hoću da provedem ceo život i da sutra idemo u opštinu i započnemo brak. Mi se ujutru nismo probudili, ali dva-tri dana posle toga obavestili smo naše i otišli u opštinu. Njeni su bili u fazonu da nismo normalni, a moji nisu normalni, kao što ni ja nisam. Las Vegas priča. Kad je nešto suđeno, to je to. Moram da kažem da sam srećan posle ne znam koliko godina – rekao je u emisiji Amidži šou.

– Ja sam njega upoznala pre dve godine, on je skroz propao, bolje da ne pričam – dodala je Vanja.

Ovo je bilo njihovo prvo zajedničko pojavljivanje u javnosti, a Vanja je otkrila da je Nenada zavolela najviše zbog toga jer je previše dobar, pažljiv i jako je poštuje.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz