Pretraži

NISU SE POZNAVALI? Evo kako je Đina govorila o Voyage-u pre raskida sa dečkom (VIDEO)

Showbiz
0
Screenshot: Instagram/djinadzinovic; Instagram/voyagemp3

Đina je nedavno raskinula sa fudbalerom Andrejom Đurićem, a kada je juče objavila snimak iz kreveta sa poznatim izvođačem Voyage-om mnogi su pomislili da su uplovili u ljubavnu romansu.



Ipak, ona je to ubrzo negirala tako što je uz ovu objavu na Tiktok-u napisala da ima novog dečka, a da na mladog izvođača gleda kao na brata:

– Bata i seka. Imam dečka, Mihajlo mi je brat – naglasila je Đina, što govori da je sa Veruovićem u veoma dobrim odnosima duže vreme.

Screenshot: Tiktok/

Screenshot: Tiktok/

 

Međutim, fanove je ovo veoma zbunilo, jer, ako se osvnemo na gostovanje Džinovićeve u jednoj od IDJTV emisija, ona je tada tvrdila da nije bliska sa Voyage-om, već da se sa njim druži njen tadašnji dečko.

Voyage je jako kulturan dečko moram da priznam – rekla je ona u emisiji, a na pitanje naše voditeljke Danice Nikolić da li ga je upoznala, influenserka je iznenadila odgovorom:

Moj dečko se sa njim druži i pre nego što je postao pevač, tako da ga znam iz priča. Ovako sam možda podelila dva-tri storija i promenili smo bukvalno dve-tri reči, ali nismo se dopisivali ili tako nešto. Taman posla, gde ja da se dopisujem sa nekim muškarcem – istakla je ona tada.

Isečak iz emisije širi se i društvenim mrežama, a upravo zbog toga fanovi smatraju da oni nisu toliko dobri prijatelji koliko tvrde, već da među njima ipak ima nešto više.

Sa druge strane, moguće je da su se influenserka i Voyage zbližili nakon njenog raskida sa dečkom, te da su u međuvremenu postali dobri prijatelji, koji jedno drugo nazivaju bratom, odnosno sestrom.

Celu emisiju sa Đinom možete pogledati ispod:

 

 

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz