Pretraži

NIŠTA NE OSTAVLJA MAŠTI: Karleuša novim kostimom pomerila granice

Showbiz
0
Photo: Instagram/karleusastar

Pop zvezda Jelena Karleuša je provokativnim kostimom mnoge ostavila bez daha.

Naime, Jelena je prethodne noći održala nastup u Novom Sadu, a kako su mnogi navikli od nje, pažnju je privukla i originalnim kostimom koji je istakao njenu savršenu figuru koja je raspametila pripadnike jačeg pola, a na isti nisu ostale imune ni žene.



Karleuša je na sebi imala mini kožnu suknjicu koja se pertla sa strane, grudi su joj prekrivale samo zvezdice, a preko tela imala je tračice koje su sve "držale" na svom mestu, kako pevačica ne bi pokazala previše.

Ona je stajling uspotpunila dubokim kožnim čizmama, a mnogi komentarišu da Jelena nikad provokativnije nije izgledala, te da je na njenom nastupu sve gorelo, što od atmofere koju je napravila, tako i zbog njenog vrelog izdanja na bini.

"Pokidala si", "Bomba, bre!", "Svaka čast kako izgledaš", "Zapalila Novi Sad", "Zna se ko je najbolja riba na estradi!", "Jedna jedina i neponovljiva", "Brutano izgledaš, "Žena nije realna, ostao sam bez teksta", "Boginja" – samo su neki od komentara koji se nalaze ispod Jelenine fotografije na Instagramu, koju možete pogledati u nastavku. 

 

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz