Pretraži

„NIŠTA MI U ŽIVOTU VIŠE NIJE PROBLEM“: Vuk Mob otvorio dušu o ćerkici Teoni, a evo šta kaže o pomirenju sa bivšom!

Showbiz
0
Photo: Instagram/iamvukmob

Mnogi su primetili da Vuk nikada bolje nije izgledao, za šta su zaslužni naporni treninzi i pravilna ishrana, što je reper i sam potvrdio:



– Nikad bolje se i osećam, trenutno sam u top formi, treniram dva puta dnevno. Popijem s vremena na vreme, ali držim se treninga – priznao je Vuk Mob za Kurir TV:

Na pitanje u kakvim je odnosima sa bivšom izabrnicom i da li viđa ćerku Teonu, Vuk kaže:

Sve je super, viđam dete uvek, sa Oljom imam savršen odnos. 

Mnoge je zanimalo da li to znači da bi moglo da dođe do pomirenja, međutim, Vuk tvrdi da ne razmišlja u tom pravcu, te da mu je sva pažnja usmerena na ćerku.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Vuk Mob (@iamvukmob)

 

Ne, ne gledam u tom pravcu. Trenutno nam je fokus na Teoni, da ona ima lepo detinjstvo, da zna da su joj tu i tata i mama i da joj ništa ne fali u životu – kaže reper, otkrivajući i kakva bi voleo da bude mala Teona kada poraste: 

Neka bude svoja, ja ću biti tu da isprvim sve što bude radila loše u životu, ja i Olja smo tu da je usmeravamo u dobrom pravcu. Samo nek bude dobar čovek.

Vuk je ovom prilikom istakao i da prvi put nema nikakvih problema u životu i da mu odlično ide na svakom polju. 

 Ništa mi u životu više nije problem. Nemam problema, nikad nisam bio bolje u životu. Sve mi je savršeno, karijera mi je top, odnos sa Oljom mi je top, odnos sa detetom mi je top! Po prvi put mi je sve kako treba! – ponosno ističe reper za Kurir TV. 

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz