Pretraži

„NISMO NI 10 MINUTA ZAJEDNO, A VEĆ GA GLAVA BOLI“: Tara raznežila pratioce emotivnim videom sa ocem

Showbiz
0
Screenshot: Instagram/tarasimov

Tara je vrlo mlada uplovila u svet mode i manekenstva, a sa samo 19 godina je ušla u rijaliti i tamo je ostala do samog kraja.



Ona sama priznaje za sebe da je svadljiva i da voli da ulazi u sukobe mišljenja sa drugim ljudima, što su i gledaoci kraj malih ekrana mogli da primete.

Popularna influenserka često ističe da joj je otac oduvek bio najveća podrška, iako je on trenutno u Makedoniji sa drugom ženom.

Tara je na svom storiju okačila video snimak sa njim, za koji su mnogi rekli da je jako dirljiv, jer ne možemo često da vidimo njih dvoje kako provode vreme zajedno.

 – Nismo ni 10 minuta zajedno, a već ga glava boli – napisala je novopečena plavuša i dodala emotikone, dok je njen otac u sred videa zevao.

Screenshot: Instagram/tarasimov

Screenshot: Instagram/tarasimov

Na objavljenom snimku se vidi da je rijaliti učesnica jako srećna, a društvo im je pravio i njihov pas April.

Podsećamo, Tara je nedavno na društvenoj mreži Instagram, u okviru opcije story, postavila fotografiju na kojoj se vidi muška ruka, koja nosi "pametni sat", a na čijem ekranu se nalazi njena slika.

Ono što je dodatno izazvalo veliku pažnju njenih fanova je to što se jasno vidi da je toj misterioznoj muškoj osobi upisana u imeniku kao "Ljubov moja".

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz