Pretraži

„NISMO DOŠLI DA SE ZALJUBLJUJEMO“: Džordži i Stefan iskreno o učešću u takmičenju i svojim IDJCouch-evima

Showbiz
0
Screenshot: Youtube/IDJTV

Zanimalo nas je da li se plaše svojih narednih nastupa i koliko ih to opterećuje. Stefan Shy je rekao da se plaši, jer želi da se prikaže u najboljem svetlu, a Džordži se nije složio sa tim te je odgovorio da koliko vežba, toliko će i da pokaže.



Obojica su se složili da ih međusobne simpatije u show-u ne zanimaju i da je njihov glavni cilj muzika.

 – Mi se fokusiramo na muziku, nismo na Freestyler-u, klubu, već smo u IDJShow-u i došli smo da pokidamo. Nismo došli da se zaljubljujemo i da tražimo neveste – istakao je Džordži.

Mnoge devojke interesuje da li su ova dva talentovana muzičara u srećnim vezama, a oni su bili iskreni te je Maljković priznao da nije zaljubljen, a Ćulafić ističe da gaji simpatije samo prema muzici.

 – Nikad ne reci nikad, ali sada ću zaljubljenosti reći ne, za posle ćemo videti – iskreno je odgovorio Stefan.

Uspešni takmičari su istakli da je bilo situacija kada su poljubili neku devojku koja im se zapravo i nesviđa, ali su se složili da je to normalno i da je to sastavni deo sazrevanja.

Stefan je bio iskren po pitanju Couch-eva i priznao je da misli da je njegov mentor bolji od Teodore Džehverović, a Džordži se nije složio sa tim i rekao je da je svaki IDJCouch dobar na svoj način, ali on ističe da je Teodora odlična za saradnju.

 – Teica ubija. Mislim da je najjača – rekao je Džordži.

Ukoliko niste odgledali emisiju "Quiz", pogledajte je i saznajte da li su Stefan i Džordži bili nestašni u detinjstvu, da li ih devojke više muvaju od početka takmičenja i kakve su reakcije publike na njihove nastupe.

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz