Pretraži

„NISI OTIŠLA KADA NAM JE BILO NAJTEŽE“: Luna i Nina emotivnom porukom čestitale Anabeli rođendan (FOTO)

Showbiz
0
Photo: Instagram/anabelci

Naime, Luna je objavila niz zajedničkih fotografija na kojima poziraju sa osmehom na licu, uz emotivnu poruku u kojoj je otkrila zbog čega je najviše zahvalna Anabeli:

– Ti i ja dobro znamo kakvu povezanost imamo ceo život. I koliko si dala sve od sebe da bih aj bila srećna i ispunjena, hvala ti na tome – napisala je Luna pa dodala:

Screenshot: Instagram/luna_djogani

Screenshot: Instagram/luna_djogani

 

– Hvala ti što si najbolja baka na svetu, što joj pružaš ono što su nama i naše bake pružale. Sigurnost, ljubav i toplinu! – istakla je Đoganijeva uz fotografiju Anabele i svoje ćerke Mije.

Screenshot: Instagram/luna_djogani

Screenshot: Instagram/luna_djogani

 

Nakon ovih emotivnih reči ubrzo se na društvenim mrežama oglasila i Nina, koja je takođe raznežila javnost svojim objavama i čestitkama:

  • Najboljoj ženi, majci, baki i borcu želim srećan rođendan. Hvala ti što si uvek tu za nas, što nikad nisi otišla, pa ni kad nam je bilo najteže. Hvala ti što si nas tri naučila da budemo dobri ljudi i da se uvek držimo zajedno. Hvala ti što si uvek tu da nam daš zagrljaj i podršku. Ponosna sam kakav si čovek i majka, d asam birala uvek bih tebe izabrala. Ti si naše sve i volimo te do smrti – iskrena je Nina u svojoj objavi.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz