Pretraži

„Nisam povukao obarač, nikad to ne bih uradio“: Boldvin šokirao izjavom

Showbiz
0
Screenshot: Youtube/Good Morning America

Nakon dva meseca od tragedije sa snimanja filma, kada je Boldvin slučajno usmrtio direktorku fotografije Halinu Hačins, glumac je dao prvi intervju u kojem tvrdi da on nije povukao okidač pištolja.

Kako prenose mediji, Boldvin je tom prilikom naveo da "nema pojma" kako se bojeva municija našla na setu filma "Rust" i da on "nije povukao obarač" na oružju iz kojeg je jedna osoba ubijena, a druga ranjena.– Obarač nije povučen. Ja nisam povukao obarač. Nikad ne bih uperio pištolj u nekoga i povukao oroz, nikad. 

On je istakao i da nema predstavu kako se pravi metak uopšte našao u tom pištolju.

Neko je stavio pravi metak, a metka, po scenariju, uopšte nije trebalo da bude.Podsećamo, incident se dogodio 21. oktobra na snimanju jedne scene vestern filma u improvizovanoj crkvi u Novom Meksiku, kada je snimateljka Halina Hačins ubijena, a reditelj Džoel Souza je ranjen. Halina je nakon ranjavanja helikopterom odvezena u bolnicu Univerziteta u Novom Meksiku, gde su konstatovali njenu smt.

Nakon tragedije, dva člana filmske ekipe podnela su tužbe protiv Boldvina, producenata i drugih odgovornih za nesavesno ponašanje i kršenje bezbednosnih protokola tokom snimanja filma, a vlasti u Santa Feu i dalje vode istragu.

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz