Pretraži

„NISAM MOGLA DA SE KONTROLIŠEM“: Bela Hadid o zavsnosti i odvikavanju od alkohola

Showbiz
0
Photo: Instagram/bellahadid

Probleme koje je imala posledica su, kako kaže, zahtevnog i stresnog poslovnog života.

A, kako manekenka tvrdi da sada više ne može da se kontroliše, otkrila je šta ju je sve navelo da pre šest meseci donese odluku da obustavi konzumiranje alkohola i započne odvikavanje od tog poroka.

Photo: Instagram/bellahadid

Photo: Instagram/bellahadid

 

  • Opijala sam se dosta. Volela sam alkohol i došlo je do tačke kada sam čak i ja počela, znate, da otkazujem noćne izlaske za koje sam osećala da neću moći da se kontrolišem – rekla je Hadid za strane medije.

Bela je potom objasnila i šta je bilo presudno da definitivno prestane da kozumira alkohol.

  • Jednom sam bila podvrgnuta skeniranju mozga kod svog doktora, koji je takođe jedan od Kinovih medicinskih savetnika, i da je videla efekte alkohola na njen mozak. To iskustvo je mnogo otežalo podizanje čaše.

Hadid, koja je trezna od sredine 2021. godine, rekla je da ne vidi sebe da se vraća alkoholu.



  • Ne osećam potrebu jer znam kako će to uticati na mene u 3 ujutru kada se probudim sa užasnom anksioznošću razmišljajući o jednoj stvari koju sam rekla pre pet godina kada sam završila srednju školu – rekla je Hadid.

Podsećamo, ona je ranije pričala i o problemimima sa anksioznošću i depresijom, a nedavno je rekal da jojje u jednom periodu bilo teško da zađe iz kuće i obuče se, posebno i zbog pritiska paparaca koji je čekaju.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz