Pretraži

„NISAM MOGLA DA SE KONTROLIŠEM“: Aleksandra Prijović iskreno o svemu posle tri spektakularna koncerta u Beogradu

Showbiz
0
ALEKANDRA PRIJOVIĆ
Foto: Instagram printscreen/aleksandraprijovic

Pevačica je rasprodala sva tri koncerta, a publika je imla priliku da uživa u najvećim hitovima mlade pevačice. O ovim koncertima danima se pričalo na društvenim mrežama, a prema utiscima Aleksandra je sa publikom podelila nezapamćene emocije.Ona je sada iskreno progovorila o pripremama, ali i samim koncertima, te otkrila da li je imala tremu pred prvi koncert.

Tresla sam se ceo dan. Bila sam mokra, nisam mogla da se smirim. Noć pred koncert sam bila super. Očigledno nisam bila svesna da je meni sutra koncert. Svi oko mene su bili pod stresom. Pitali su me kako ću spavati, kako se osećam… Posle svih tih pitanja počela sam i ja da razmišljam i nisam mogla da zaspim. Tada kada sam dobila tremu, do samog izlaska ona nije prestajala. Kada sam izašla i posle prve pesme kada sam shvatila šta mi se dešava nekako ne mogu da kažem da je prestala trema, ali ljubav koju sam dobila i podršku od ljudi koji su došli na koncert dali su mi vetar u leđa. Imala sam osećaj posle prve pesme kao da mi je to stoti, a ne prvi koncert u životu – kaže Aleksandra.

Kako navodi, najnervoznija je bila pred prvi koncert, zbog susreta sa publikom, a najviše je razmišljala o tome šta će im reći u obraćanju.

Razmišljala sam kako ću da šta kažem. Ruke su mi se tresle bile mokre. Svi su me oko podržavali. Ali kada sam čula vrisak publike i kada su se svetla ugasila, mislila sam – kraj. Ali bilo je divno. Kada sam mislila da ne može biti bolje, desilo se drugo veče koje je bilo spektakluarno, pa onda treće. Bilo je vrlo emotivno. Nisam mogla da se kontrolišem. Rekla sam na prvom koncertu da ne želim da kontrolišem emocije. Toliko su me emocije radile da sam mogla da preplačem ceo koncert. Suzdržavala sam se da ne plačem sve vreme. Uvek su bili neki emotivni momenti koje nisam mogla da sakrijem kako se osećam – priznala je ona u emisiji na "Extra FM".

Ono što je zanimljivo jeste da je veliki broj kolega sa javne scene došao da podrži Aleksandru, a pevačica je zahvalna na svemu što joj se desilo.

 Ne mogu da opišem rečima sve ono što sam osetila tokom sve tri večeri. Ne mogu da dočekam sve ostale koncerte. Mislila sam pošto stojiš na bini i gledaš sve te ljude nemaš osećaj kako je njima dole, kakvi su utisci. Ali kada sam sela sa kolegama, prijateljima, porodicom i kada sam videla kakvi su njihovi utisci bila sam u šoku. Svi su pozitivni komentari– kaže Aleksandra, koja je dobila na hiljade poruka podrške.

Toliko sam dobila poruka, da mi je najveći problem kako ću odgovoriti svim ljudima na Instagramu. Poruke koje su mi slale kolege, prijatelji, na vocap, viber, ja sam uspela da odgovorim, ali putem Instagram mi je stiglo hiljade i hiljade poruka. Prosto je nemoguće odgovoriti svima. Mnogo mi je žao zbog toga. Moram da se zahvalim kolegama i publici i svima koji su mi slali poruke podrške – naglasila je ona za "Extra FM".

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz