Pretraži

„Nisam mogla da pričam od šoka“: Breskvicu na nastupu sačekalo neočekivano iznenađenje, pevačica pokazala kako provodi poseban dan (FOTO)

Showbiz
0
Photo: Antonio Ahel/ATAImages

Jedna od najpopularnijih mlađih pevačica sa naših prostora, Anđela Ignjatović poznatija kao Breskvica, trenutno se nalazi na velikoj američkoj turneji, na kojoj je doživela posebno iznenađenje.

Breskvica već neko vreme ne prestaje da privlači pažnju na sebe, najčešće svojim potezima u karijeri, te je nakon sto je prešla u folk žanr odlučila da se prijavi na PZE.

Njena numera i nastup su privukli veliku pažnju publike, a ona je pored Teya Dore važila za jednog od favorita. Na samom takmičenju, ona je osvojila najviše glasova publike, međutim glasovi stručnog žirija su presudili u korist numere „Ramonda“, pa se ona i našla na ovogodišnjoj Evroviziji.

Breskvica se nakon toga vratila svojoj karijeri, nastupima i planovima, što je između ostalog uključivalo veliku američku turneju na kojoj se trenutno nalazi.

Upravo je u Americi, u Atlanti, mlada pevačica proslavila svoj 23. rođendan u društvu publike. Nju su organizatori događaja tačno u ponoć iznenadili tortom na bini, nakon čega joj je publika u glas otpevala rođendansku pesmicu.

Breskvica nije mogla da sakrije svoje emocije, pa je celokupno iznenađenje podelila svom Instagram profilu i istakla da joj je ovo najlepši rođendan ikada.

„Volim vas. Rasplakali ste me… Ovo mi je bio najlepši rođendan ikada zahvaljujući vama. Nisam mogla ni da pričam od šoka. Hvala, hvala, hvala“, napisala je ona uz snimak sa nastupa.

Pevačica je potom pokazala i kako provodi rođendanski dan, a nakon Atlante, ona se zaputila u Majami, te je imala priliku da uživa na plaži i suncu.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Showbiz