Pretraži

NISAM MOGAO DA SE POMERIM IZ KREVETA: Aleks Rodrigez priznao da ga je Dženifer Lopez „razvalila“, evo kako (VIDEO)

Showbiz
0
Instagram

Slavni bejzbol igrač Aleks Rodrigez je na sedmom nebu otkako je verio latino divu Dženifer Lopez, koja je pre nekoliko dana proslavila jubilarni 50. rođendan.

——————– Sponsored ——————–

Pevačica i njen izabranik priredili su intimnu ceremoniju za najbliže prijatelje i porodicu. I Džej Lo i Rodrigez slavili su ovog meseca rođendane. Pevačica 24. jula, bejzbol igrač 27. jula.

Ovaj mesec je bio veoma dinamičan za Džinfer i zbog turneje "It's my party tour" na kojoj je sa fanovima obeležila 50. rođendan.

Najlepši poklon dobila je od verenika Aleksa. On nimalo nije štedeo, te ju je oduševio sa crvenim automobilom marke "Porsche Carrera 911 GTS".



Aleks Rodrigez je veoma ponosan na svoju verenicu, pa je rešio da objavi video na Instagramu. On je pevačicu nahvalio, ali je ujedno i nasmejao pratioce.

–  Znači, Dženifer je odradila 28 šoua za oko 58 dana. Ima još dva, ovde, u Majamiju… Sinoć, za njen rođendan, bio je jedan baš veliki, njen 50. rođendan. Plesao sam oko sat vremena i 7 minuta – rekao je i on i dodao:

– Nisam mogao da se pomerim iz kreveta večeras! Hladio sam se ledom. Istezao. Masirali su me. Para. Sauna. Pio sam kafu ceo dan. Pravio sam nered! A ona, izašla je na scenu, "razvalila" Majami. Ubila je! Kao da je spavala 10 sati. Da li sam ja jedini koji više ne može da se oporavi? Da li je tvarno s*anje stariti ili šta?

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz