Pretraži

„Nisam još uvek kao Tamara Kalinić“: Anastasija Grujić progovorila o saradnji sa svetskim brendovima, priznala da li joj je fizički izgled pomogao u karijeri (VIDEO)

Showbiz
0
Foto: IDJTV

Anastasija Grujić sve više privlači pažnju svetskih brendova, a sada je otkrila u čemu je tajna njenog uspeha.

Anastasija se već dugi niz godina bavi influenserskim poslom, a na domaćoj sceni izdvojila se jedinstvenim stilom i estetikom, kao i specifičnim izgledom koji je privukla pažnju i pojedinim svetskim brendovima koji su ostvarili uspešnu saradnju sa njom.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by TAŠA (@grujic_anastasija)

To je, pored Tamare Kalinić, čini jedinom influenserkom sa naših prostora koja je ostvarila saradnje sa najekskluzivnijim modnim kućama, a ona je sada za IDJHot progovorila o ovim ostvarenjima i otkrila u čemu je njena tajna, pa se osvrnula i na ulogu koju igra fizički izgled.

„Tako kad se kaže osećam se kao da sam Tamara Kalinić, ali nisam još uvek. Pa ne znam, prosto brend sam kontaktira. Mislim da je zbog estetike, zbog kontenta koji postavljate odgovarate nekom brendu ili ne odgovarate. Moram reći da sam ponosna na to. Ja moram da kažem da fizički izgled zapravo nema tu neku prođu, ne bavimo se modelingom pa da je sad to glavna stvar. Najbitnije je to šta ste i ko ste, odnosno personaliti, odnosno kontent koji stavljate. A sad to što sam ja manekenski građena, ja volim da jedem, ali mnogo treniram“, istakla je ona.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by TAŠA (@grujic_anastasija)

Anastasija je nedavno pokrenula i svoj podkast koji je brzo osvojio publiku. Ona pažljivo bira goste, te podkasti i nisu toliko česti, a sada je ispričala zbog čega je odlučila da se upusti i u ove vode.

„Samo sam htela da pričam o temama koje su mene interesovale, koje su nekako i dalje tabu. Htela sam samo da bude normalna priča i nešto što bih ja pričala sa mojim drugaricama kada dođu kod mene na kafu. I tako je krenulo, prvo sam ja krenula sama da se snimam i onda ajde možda jedan gost, možda drugi, možda treći. I sad je došla produkcija i skroz je to otišlo na deseti nivo što mi je baš drago.“

Šta je to još Anastasija Grujić rekla o svojoj karijeri i planovima, kao i druge vesti iz showbizz-a pogledajte u novom izdanju emisije IDJHot, voditeljke Danice Nikolić.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Showbiz