Pretraži

Anastasija Grujić i Filari progovorili o detinjstvu i životu na selu: Mladi pevač i influenserka otkrili kako se snalaze u seoskim poslovima

Showbiz
0
Foto:Prinstcreen/Instagram: grujic_anastasija; filarrimusic

Poznata influenserka Anastasija Grujić i mladi pevač Filari gostovali su u jednoj emisiji, pa su tom prilikom pokazali kako se snalaze u seoskim poslovima.

Kada pričamo o poznatim influesnerima i mladim pevačima ambijent u kom ih zamišljamo su uglavom moderni prostori, urbano okruženje i život sa stilom. Mali broj influensera možemo videti na selu, a gotovo retko nikada imamo priliku da vidimo nekoga od njih kako se posvećuju čuvanju domaćih životinja, pa upravo zbog toga je pravi doživljaj videti nekoga od mlađih poznatih zvezda kako se snalazi na selu.

Upravo takvo iskustvo su nam nedavno priuštili poznata modna influenserka Anastasija Grujić i pevač Filarri, kog je publika ove godine naročito zapazila nakon učešća na PZE.

Naime, oni su bili gosti u jednoj emsiji gde su sa voditeljima posetili jedno seosko imanje, pa su tom prilikom otkrili kako se snalaze u seoskim poslovima.

View this post on Instagram

 

A post shared by FILARRI (@filarrimusic)

– Moram da vam priznam da sam ja odrasla na selu, prva roditeljska kazna je bila rad na farmi koza – rekla je influenserka za „Blic TV“, a Filarri je dodao:

– Ja sam spreman, dosta vremena sam provodio na selu, čak sam jednom i muzao kozu. Nisam radio ništa više od toga.

Na pitanje voditelja da li bi se jednog dana preselili na selo, rekli su:

– Ne mogu reći da mi je to prva stavka na listi, ali nikad se ne zna. Možda bih se zbog ljubavi preselila, plus volim živtinje – rekla je Anastasija, a Filarri se nadozevao:

– Volim sve što je urbano i brzo, ali bih voleo da imam jednu kuću van grada da sve bude onako fensi. Mini prase, mini koza – rekao je Filarri, a Anastasija je dobacila.

– Njemu kad koza poraste malo veća, on će je pustiti da ode – dodala je Anastasija u emsiji „Moj dan“.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Showbiz