Pretraži

„Nisam je još pitao“: Sergej Pajić otkrio istinu o svom ljubavnom životu, pa odgovorom na pitanje o venčanju sa Uki Q iznenadio sve

Showbiz
0
Photo: Antonio Ahel/ATAImages

Mlada muzička nada i influenser Sergej Pajić progovorio je o svom ljubavnom životu, pa se ponovo osvrnuo na odnos sa bivšom devojkom influenserkom Uki Q.

Nakon pauze koju je napravio u muzici, Sergej se na scenu vratio jednim hitom, a posebnu pažnju privlači i njegov ljubavni život koji je u poslednje vreme sve samo ne miran.

Poznato je da su pre izvesnog vremena, Sergej i njegova nekadašnja devojka, popularna influenserka Uki Q, obnovili kontakt, a njihov odnos je pokrenuo lavinu komentara na društvenim mrežama i izazvao spekulacije o njihovom pomirenju.

Međutim, mladi pevač je nedavno otišao na kraći odmor, a fotkom na kojoj se vidi nepoznata devojka pizazvao sumnju da je ipak sa nekim drugim srećan u ljubavi.

Sinoć se Sergej našao na promociji albuma prvenca Generacije Zed, te je odlučio da razjasni svaku nedoumicu i otkrije šta se zaista dešava na ljubavnom polju.

Foto: Instagram printscreen/sergejpajic

„Trenutno se ne dešava nažalost, ja bih voleo da vi sad imate neku ekskluzivu, ali trenutno se ne dešava stvarno ništa. Nemam vremena za to, posvećen sam totalno poslu i treningu i to je to“, istakao je on, a na pitanje u kakvom je odnosu sada sa Unom, kratko je rekao:

„U jako dobrom odnosu.“

S obzirom na to da je nedavno gostujući na IDJTV-u tokom jedne igra izjavio da bi oženio Uki, sada je i obrazložio ovaj razgovor.

Znaš li koliko sam ja to puta rekao? Uuuu, da se svaki put obistinilo, bilo bi veselo“, našalio se on, pa dodao: „Ne znam, nisam pitao još. Nisam još“, rekao je on za okupljene medije.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Showbiz