Pretraži

NISAM JE ODGAJALA DA BUDE LAŽOV: Anabela iskreno progovorila o odnosu sa Lunom i otkrila da li će da se pomiri sa njom (FOTO)

Showbiz
0
Screenshot: Youtube/Zadruga Official

Naime, Anabela je dobila pitanje da li smatra da će nekada moći da ima isti odnos sa ćerkom kao pre "Zaduge", na šta je ona odgovorila da sumnja da će moži da budu bliske kao nekada.  • Što se tiče Lune i mene, osećam se kao da sam u polublagoj anesteziji i prazno. Održavaju me moji napolju, ne želim da me gledaju kako padam, ali nekad je jače od mene. I ta štitna žlezda… Imaću te padove kad dođe do nekog stresa. Kada god je zadatak, to me digne, u svemu ću da učestvujem. A što se tiče nas dve, mi smo bile jako vezane. To je bilo preterano. Došlo je do razilaženje duša. Ne ostavljam prostora, odnosno ostavljam, da ćemo da se vratimo jedna drugoj, ali sumnjam da će biti kao nekad – rekla je Anabela i dodala:

– Jako sam povređena. Mislila sam da nikad ništa neće da nas razdvoji. Možda i preterujem, ali znam šta sam ja radila za nju da bih preuzela bol njenu bar malo na sebe, to je malo šta bih bila spremna da uradim, ali plašim se da je sve previše otišlo. Postoji sigurno još milion stvari koje se dešavaju napolju, posledice naše netrpeljivosti, to ćemo da shvatimo tek. Moja najveća želja je da mi je porodica na okupu, ali mi se ne da.

  • Ja na nju ne mogu da računam. Ako bar na televiziji, čak i da nisam u pravu, i ne odglumiš taj instinkt da odbraniš majku. Ne znam. Sigurna sam i da bi sestrama jako značilo da im je pisala. Ako misli da Savo treba da im se javlja, a ako ona nije osetila potrebu da uputi sestricama ljubav neku. Ja je ne prepoznajem, ne zalažemo se više za iste stavove. Nisam je odgajala da bude lažov – zaključila je pevačica.

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz