Pretraži

,,NISAM IMAO TATINU PODRŠKU NA POČETKU KARIJERE“: Nucci za IDJTV progovorio o svojim počecima

Showbiz
0
Screenshot: Instagram/nucciovde

Nucci, jedan od najpopularnijih repera na sceni iza sebe ima samo hitove i milionske preglede na svim muzičkim platformama, a za IDJTV portal rekao je šta misli, zbog čega se izdvaja u moru izvođača u vreme hiperprodukcije. 

  • Ne bih mogao da izdvojim samo jednu stvar. Generalno, mislim da je to ceo taj novi audio vizuelni doživljaj – započeo je on. 


Po prvi put, Igor je govorio za medije o svojim roditeljima i o tome kako su oni gledali na njegove početke, te istakao da nije imao potpunu podršku sa njihove strane. 

-Mama je to uvek razumela, uvek je bila bliska sa svim ovim i bolje je to kapirala. Tata se protivio, njemu to nije bilo jasno do skoro. Dok ljudii nisu počeli da mu pričaju, dok ne čuje na radiju, dok ne vidi portale, pune hale, trebalo mu je dosta da to shvati. On je bio tvrđi po tom pitanju, ali sada i on kapira o čemu se ovde radi i sada je sve kako treba. Ja nikada nisam ni očekivao podršku od drugih, takvi su ljudi po prirodi, a nisam je nešto preterano ni imao. Mene je to samo nenormalno mnogo radilo i bilo mi je zanimljivo da se time bavim. Išao sam samo po tome, jer mi je to prijalo, bio mi je antistres, koji se pretvorio u ovo što je danas. 

Panić ne krije da je na samom početku karijere bio sam, kao i da ga u početku nisu ozbiljno shvatali kao umetnika. 

Generalno mi je falila podrška okoline. Niko mene nije shvatao ozbiljno. Nikola Nikolić, njega sam upoznao na fakultetu, mi je bio prva iskrena podrška i naravno moj brat Marko. Ja kada sam kretao sa svim ovim on je bio dosta mali, nije ni bio svestan šta radim, ali kasnije je i on bio moja podrška. Mama je takođe bila tu i to su ti neki ljudi, ali generalno nije bilo puno podrške – iskren je bio on. 

Kako je ovo najuspešnija godina za njega, u kojoj je ostvario milionske preglede, ali i napunio američke klubove tokom turneje, zanimalo nas je da li ima nešto na profesionalnom planu što još uvek nije ostvario, a želeo bi

  • Voleo bih da se desi neki internacionalni duet. Neki mi i zameraju da sam malo spor, ali ne volim ja mnogo da se guram svuda. Volim da pustim da to ide prirodno. Imam par izvođača u glavi, ali to su sada komplikovani procesi, ali nadam se da će se desiti naredne godine. Voleo bih da to bude svakako sa nekim koga ja lično volim da slušam.

S obzirom na to da je jedan od najslušanijih repera, otkrio nam je i koliko su mu sami pregledi na platformama bitni. 

  • Ja baš iz tog razloga ne plaćam nikakve reklame, jer volim da vidim realnu sliku. Mislim da u današnjem digitalnom svetu, vremenu i poslovanju to i jeste jedan od pokazatelja koliko si prisutan među slušaocima. Ali jako je zanimljiva situacija recimo sa ,,Uđi na WA", ona ima 42 miliona pregleda, dok ,,Bebo 2", ima 15 miliona pregleda. Striming je ubija, tu se previše sluša. Svaki grad gde sam bio se previše sluša, Amerika, Skandinavija, Nemačka, Balkan ceo, imamo i koreografiju i svi su tu pesmu pevali. Ta pesma jednostavno ima tako dobru reakciju među ljudima, kao da ima 100 miliona pregleda. Tako da to je malo kontradiktorno sa ovim da su cifre bitne. Možda nisu presudne za karijeru, ali ipak mislim da igraju neku ulogu. 

Tagovi

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz