Pretraži

„NISAM IMALA GDE DA ŽIVIM, NI ŠTA DA JEDEM“: O slavnoj pevačici danas bruji ceo svet, a ove detalje iz njenog života je malo ko znao

Showbiz
0
Foto: JAMES ATOA / UPI / Profimedia

 Ipak, o njenom privatnom životu na početku karijere nije se znalo mnogo. 

Nati je nedavno snimila dokumentarnu seriju o svojim počecima i životu pod nazivom "Svi vole Nati" u kojoj je otvoreno iznela koliko je bio težak njen put u muzičkoj industriji.



Pevačica je rođena 10. decembra 1986. godine u Dominikanskoj republici. Otac Alehandro, po profesiji profesor fizike, i majka Sara, domaćica, poslali su malu Nati u školu primenjenih umetnosti na muzički smer kada je imala samo 7 godina. 

Nakon što je napustila inženjerski fakultet i posvetila se muzičkoj karijeri, Nataša je odlučila da se preseli u Njujork. Tamo je upoznala Don Omara, pevača i tvorca planetarnog hita "Danza Kuduro" i on je omogućio Nati da potpiše ugovor sa njegovom muzičkom kućom. Kada je imala samo 18 godina, počela je da komponuje svoju muziku i čak je i osnovala muzičku grupu "D Style" sa prijateljima sa kojima je snimila više numera. Međutim, njihova očekivanja nisu bila ispunjena te se grupa ubrzo raspala.

Foto: Instagram printscreen/nattinatasha

Foto: Instagram printscreen/nattinatasha

Sav Natašin trud i ulaganje u muzičku kariju nisu davali očekivane rezultate te se pevačica više puta našla u nezavidnoj situaciji. Često se nalazila na ulici, gladna i bespomoćna, a u tim trenucima su je spašavali njoj bliski ljudi.

Otac me je zvao i pitao da li je sve ok, ja sam rekla "Da, sve je odlično, super sam", a zapravo ništa nije bilo kako treba. Nisam imala gde da živim, nisam imala šta da jedem, zahvalna sam Bogu na ljudima koji su mi u tim trenucima pomogli – rekla je Nati u svojoj dokumentarnoj seriji.

Nakon pauze koju je napravila u muzičkoj karijeri, Nataša je potpisala ugovor za nekoliko pesama sa jednom muzičkom kućom. Pevačica je izbacila duete i solo pesme najčešće u saradnji sa Don Omarom i još nekim latino izvođačima.

Foto: Instagram printscreen/nattinatasha

Foto: Instagram printscreen/nattinatasha

Pravi proboj, pevačica je doživela 2017. godine i 2018. godine kada su njeni dueti sa Daddy Yankee-jem, Ozunom i Beki Dži doživeli veliki uspeh. Potom je radila sa još nekim zvezdama kao što Bad Bunny i Rosalia.

U njenoj karijeri je zasigurno veliku ulogu odigrao njen menadžer, koji je kasnije postao njen verenik, Rafi Pina. Nati je potpisala za izdavačku kuću "Pina Records", koja je u vlasništvu njenog verenika, i za njih je 2019. godine izdala i album od čak 15 numera. Još jedan od velikih hitova "Runaway", pevačica je snimila sa Daddy Yankee-jem, Braćom Džonas i Sebastijanom Jatrom.

Nati trenutno živi u Njujorku sa verenikom i detetom, koje je par dobio 2021. godine.

Podsetimo, nedavno je na Koačeli pevačica ostavila veliki utisak kada se tokom nastupa poljubila sa svojom najboljom drugaricom i koleginicom Beki Dži, o čemu više možete pročitati ovde.

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz