Pretraži

NISAM ĆERKA KAKVU ZASLUŽUJEŠ: Luna Đogani se u suzama pred svima izvinila Anabeli (VIDEO)

Showbiz
0
Screenshot: Youtube/Zadruga Official

Đoganijeva je rešila da pošalje svog oca Gagija, a onda je progovorila o svojoj majci Anabeli Atijas, sa kojom se pre toga sukobila, i iskoristila priliku da joj se izvini zbog svega što joj je priredila.

Prvo, pre svega, želim javno, pošto nemam priliku da pričam sa njom, da joj se izvinim za sve što sam joj uradila i slagala i što sam je dovela do ovoga. Smatram da ona nije iz ovog sveta i da ona tu ne pripada. Žao mi je što nisam ćerka kakvu zaslužuješ da imaš, bila sam nekada. Pre prve Zadruge sam bila totalno druga devojka koja meni svakoga dana nedostaje, ali mislim da više nikada neću biti ta devojka. Ogorčena sam na neke ljude koje gledam već godinama, ogorčena sam na samu sebe što sam dozvolila da izgubim život kakav sam imala. Poslednje čega se sećam kad sam bila srećna jeste situacija kada smo putovali na Tenerife kao porodice. Bila sam devojka koju su svi znali kao dete Gagija i Anabele koje je želelo samo da se šminka i sređuje. Svaki put kada se osećam loše imam potrebu da umrem i da me nema, mislim da sam moj život uništila i upropastila. Gadim se javnog sveta, pare se potroše, ali duša i srce ne mogu da se kupe – rekla je Luna kroz suze.Luna je potom otvorila dušu i počela da hvali Anabelu kao majku pred svima.

– Moja majka je bila najbolja majka na svetu bila i ostala i uvek će biti. Niko ne može da priča kakva je ona majka, osim mene i sestara. Od mog rođenja bile smo najbolje drugarice. Uvek sam pričala da nemam najbolju drugaricu, da imam jednu jedinu, a to je moja mama. Bila je tu i kada sam bila i najbolja i najgora. Svi oni koji su govorili da treba da me se odrekne kada sam radila sve te stvari, mislim da su to loši ljudi. Ne postoji stvar zbog koje bih se ja stidela svog deteta. Smatram da sam mnogo pogrešila što se tiče mame i što sam je lagala. Žao mi je što sam ti zagorčala život ove tri godine, nisam to želela, nije mi bila to namera. Ušla sam u "Zadrugu 1" kao devojčica koja je želela da iskusi neko iskustvo, nisu mi bile bitne pare, a za sedam dana sam usr*la sebi i vama život – objasnila je Đoganijeva.

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz