Pretraži

Nina Todorović iznela svoje mišljenje o ovoj koleginici

Showbiz
0
Screenshot: Youtube/IDJTV™

Pevačica Angellina pevala je delove pesama svojih kolega, a sada na vaš zahtev pozvali smo i Ninu Todorović kako bi potvrdili njeno dobro pevanje, ispred naših kamera. Ona je otpevala delove pesama od Klinca, Voyage-a, Zere i drugih, a s obzirom na to da se Zera nedavno pojavila na našoj muzičkoj sceni pitali smo Ninu kako se njoj dopada.

Ona mi je baš super. Jako mi je slatka i mnogo mi se sviđa njen način rada, kakve pravi melodije i tekstove, baš su pevljivi i lako se pamte i baš pravi hitove – rekla je Nina. 

Ovom prilikom mlada Nina nam je otkrila i koja joj je trenutno omiljena pesma, zapevavši pesmu od Henny-ja pod nazivom ,,U Bgu".

To mi je omiljena pesma trenutno. Jako sam vezana za tu pesmu i mnogo je dobra melodija i tekst je predivan. Henny-ju se baš divim, jer lik radi drugima pesme, hitove. Hitčine – zaključila je. 

U videu ispod teksta možete pogledali emisiju IDJHOT koja je sinoć išla u 20h, gde smo razgovarali sa poznatima i podelili neke zanimljivosti iz njihovog života koje do sada niste znali.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz