Pretraži

Nina Đogani pokazala kako je nekada izgledala: Razlika u kilaži je i više nego očigledna (FOTO)

Izvor:  IDJTV
|
Showbiz
0
nina đogani
Photo: Instagram/nina_djoganii

Poznata influenserka Nina Đogani na svom Instagram profilu je pokazala kako je izgledala pre nego što je povećala kilažu, a fanovi su ostali šokirani kada su videli razliku.

Nina Đogani je veoma aktivna na društvenim mrežama gde je prati više od 100 hiljada ljudi. Na svom profilu ona neretko objavljuje dešavanja iz svog svakodnevnog života, ali ono čime najviše privlači pažnju jesu fotografije njene izvajane figure koja privlači mnogobrojne poglede.

Da joj je vitka figura u genima vidi se i po njenoj mami, poznatoj pevačici Anabeli Atijas koja u 49. godini ima figuru na kojoj joj zavide mnogi. Osim po Anabeli to se može videti i po njenoj sestri Luni Đogani, koja je krajem prethodne godine dobila svoju drugu ćerku, ali njena linija je čak i neposredno nakon porođaja zasenjivala mnoge.

Ipak, osim vitke linije kod Nine su istaknuti i mišići po kojima se može zaključiti da je influenserka redovno posvećena treninzima. Ona neretko i objavljuje sadržaj vezan za treninge, a sada je svoje fanove upitala za savet vezan za povećanje kilaže.

„Pitanje za aktivne vežbače, molim vas. Da li vam se dešavalo da kad ste na bulku, ne pomerate se sa određene kilaže, ali vam raste mišićna masa svakako. Gojite se, ali vam se ne povećavaju kilogrami. Ja sam već 2-3 meseca na 60 kg i pored svih kalorija koje unosim i dalje sam na istom, ali vidim boljitak u mišićima„, upitala je Nina svoje pratioce nakon čega je dobila nekoliko korisnih saveta, a onda i jedan lep kompliment.

Foto: Instagram printscreen/nina_djoganii

„Ja ne vidim da tebi bilo šta fali, šta više, izgledaš perfektno“, napisao je jedan njen pratilac na šta se influenserka odmah našalila:

„Ovo je sto posto moja mama sa lažnog profila“, pa tagovalu svoju mamu, Anabelu Atijas.

Foto: Instagram printscreen/nina_djoganii

Nakon što je dobila ovaj kompliment, Nina je naišla na još jedno pitanje fanova koji su bili iznenađeni zašto influenserka želi da se ugoji, naročito s obzirom na to da većina ljudi danas pokušava da smrša.

Ona je odlučila da im objasni na šta misli, pa objavila kolaž sa dve fotografije na kojima se vidi njena figura. Na jednoj je ona pre nego što je povećala mišićnu masu, a na drugoj nakon što je uspela u svojoj nameri. Premda je razlika samo 4 kilograma ona je i više nego očigledna, a fanovi su ostali šokirani promenom.

„Jer ako želiš veću mišićnu masu moraš biti u kalorijskom suficitu, jesti više kalorija nego što trošiš, ali što više zdravih. Ja da sam na prvoj slici jela kao mrav, ne bih bila ova devojka na drugoj slici. Ali isto tako igraju veliku ulogu treninzi i kilaže. A moj cilj je nekih 64,65 kilograma i onda cut“, objasnila je Nina.

Foto: Instagram printscreen/nina_djoganii

I zaista, premda se i na prvoj fotografiji vide rezultati vežbanja i Nina i na njoj ima figuru na kojoj bi joj pozavideli mnogi, ipak je razlika koju su napravila samo četiri kilograma i više nego očigledna, kao i to kako istrajnost u treninzima zaista donosi rezultate.

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Showbiz