Pretraži

Nina Đogani na velikoj životnoj prekretnici! Anabela i Gagi joj pružili podršku, Luna nije mogla da sakrije ponos (FOTO)

Showbiz
0
nina đogani
Foto: Instagram printscreen/nina_djoganii

Mlađa ćerka pevačice Anabele Atijas i densera Gagija Đoganija, Nina Đogani, nalazi se na važnoj životnoj prekretnici, a ovom prilikom cela porodica se okupila kako bi joj pružila podrđku.

S obzirom na to da je cela njihova porodica, ukljućujući i njenu stariju sestru Lunu Đogani, pod budnim okom javnosti već godinama, ne iznenađuje što fanovi sa nestrpljenjem iščekuju detalje njihovog života koje oni rado dele na društvenim mrežama.

Tako su sada gotovo svi članovi ove porodice podelili važan trenutak za Ninu i ponosno otkrili da je mlada influenserka završila srednju školu, te da je spremna za sledeći korak u životu.

Nina je pohađala jednu privatnu srednju školu u kojoj je, povodom kraja godine, organizovana priredba na kojoj su se našli Luna, Anabela i Gagi čime su pokazali da su odnosi između njih konačno u redu nakon turbulentnog perioda kroz koji su prošli.

Najpre je Luna podelila detalj sa ceremonije i obratila se svojoj mlađoj sestri: „Bravo Niki, gotova srednja, ajmo dalje“, napisala je ona. Potom je Anabela okačila još nekoliko snimaka sa proslave svoje mlađe naslednice, a sama Nina je podelila sliku sa tatom, koji je ponosno ljubi.

U nekoliko retkih izjava koje je davala za medije, Nina je istakla da je interesuje muzika, te da razmišlja da krene stopama svojih roditelja, ali i sestre. Međutim, poznato je da je influenserka završila i kurs šminkanja, kao i da se aktivno bavi i društvenim mrežama, ali i treninzima, pa još uvek nije poznato u kom pravcu će ona nastaviti svoj put, kao i za koju karijeru će se odlučiti.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Showbiz