Pretraži

Nikolija nikad iskrenije: Više ne dam na sebe! (VIDEO)

Showbiz
0
Photo:Instagram/Nikolija

Nikolija Jovanović uživa u uspehu koji je postigla tokom prošle godine zahvaljujući velikim hitovima "Nema limita" i "Slažem" a sve to ima u planu na proleće da kruniše novim, drugim albumom po redu. 

——————– Sponsored ——————–


O albumu još uvek nije želela da iznosi detalje, ali se zato u emisiji IDJHOT osvrnula na hejtere i kritike koje su je često pratile.

Ljudi imaju prava da kiritkuju šta im se sviđa a šta ne. Kada je neko bezorbazan – Blok opcija je kao izmišljena za takve. Ne dam više na sebe! Neka hejteri leče svoje komplekse na drugom mestu, ima toliko javnih ličnosti, pevačica ako im se ne dopadam ja neka prate nekog drugog. 

Nikolija je ekipi IDJTV otkrila da su nagađanja o duetu sa Jelenom Karleušom, tačna!

Obožavanje je obostrano. Čekamo samo dobru pesmu!

Pokazala se kao velika podrška koleginici koja se nedavno našla u centru skandala, a jedna stvar u vezi sa balkanskim mentalitetom je posebno ljuti:

– Na ženama je nekako sve i da dobro izgledaju i da rade, da kuvaju, spremaju po kući a kada se dogode situacije kao što je ova onda žene razapnu na stub srama a kada se muškarcima dogode iste stvari, nikom ništa. Iako mogu da potvrdim da su muškarci veći ološi od žena. To me ljuti jako! 

Ceo intervju sa Nikolijom možete pogledati u videu ispod: 

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz