Pretraži

Nikolas Kejdž ponovo bankrotirao?

Showbiz
0
Screenshot: Youtube/Movieclips Trailers

Nikolas je novac trošio tako što je kupovao nekretnine širom sveta, a u jednom trenutku je posedovao 15 kuća. 

Slavni glumac imao je dvorce u Engleskoj i Nemačkoj, kao i imanje koje je vredno 25 miliona dolara u Kaliforniji.

On je kupio ostrvo na Bahamima, kao i jednu od najukletijih kuća u Americi, koja se nalazi u Nju Orleansu, tako da trenutno duguje 6,3 miliona dolara poreza. 

S obzirom na to da je veliki ljubitelj automobila i kolekcionar, nekada je imao devet Rols Rojseva i Lamborgini, koji vredi 450 hiljada dolara. Slavnog glumca pored privlačenja luksuznih stvari, privlače i ,,uvrnute" stvari, na koje je takođe trošio mnogo novca.

Glumac poseduje lobanju dinosaurusa staru 70 miliona godina i vrednu 276 hiljada dolara, grobnicu u obliku piramide visoku oko tri metra u kojoj želi da bude sahranjen, i hobotnicu vrednu 150.000 dolara koja mu navodno pomaže u glumi.

Takođe poseduje zavidnu kolekciju stripova vrednu 1,6 miliona dolara u kojoj se nalazi i prvi strip o Supermanu koji je platio 150.000 dolara.

Kejdž za sopstveni gubitak okrivio je svog bivšeg partnera Semjuela Levina kojeg je i tužio zbog rizičnih investicija koje su završile velikim gubicima.

Levin je jednom prilikom izjavio da Kejdž „nekontrolisano troši“ i da bi trebalo da zarađuje 30 miliona dolara godišnje kako bi mogao da održava svoj životni stil.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz