Pretraži

„Popularnost nije za svakoga“: Nikola Rokvić otvoreno o slavi i kolegama sa javne scene

Showbiz
0
Photo: Instagram/nikolarokvic

Poznati pevač Nikola Rokvić progovorio je o popularnosti, uspehu i slavi, pa istakao kako to nije za svakoga, i kao mnogima pažnja udari u glavu.

Nikola je od malih nogu u centru pažnje medija zbog svog oca, Marinka Rokvića koji je bio jedan od naših najpoznatijih pevača, a Nikoli velika podrška. Kako je još kao dete dobijao veliku pažnju javnosti, on je navikao da se nosi sa tim, pa kada je došlo njegovih „pet minuta slave“, njemu ta pažnja nije „udarila u glavu“. Međutim , kako Nikola ističe, nije tako bilo sa svim njegovim kolegama.

– Popularnost nije za svakoga, ona je dobra ako znamo da se nosimo sa njom… Dobar instrument da utičemo dobro na ljude i da promenimo na bolje svet, koliko je do nas… Isto tako imamo dosta primera koliko je uništila ljudi… Često kažem, da je bilo sreće da pojedini nikada nisu postali popularni, možda bi ostali normalni i zdravi ljudi – istakao je on, pa je naveo koliko mu je pomoglo to što je od malena posmatrao oca koji mu je bio dobar uzor.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Nikola Rokvic (@nikolarokvic)

– Od malena na sceni. Mnogo mi je pomoglo u poslu kojim se bavim što sam posmatrao oca i njegovu okolinu, kolege, muzičare, novinare, tekstopisce i sve ljude koji čine scenu… Tako da kada sam i sam kročio na nju, ništa mi nije bilo strano ali ni senzacionalno… To me je, hvala Bogu, sačuvalo od opčinjenosti istom, pogotovo u mladim godinama kada sam doživeo popularnost, tako da sam verujem ostao pribran i normalan – priznao je pevač, pa se dotakao i brata Marka.

– Uvek je u meni poseban osećaj kada čujem njegove pesme. Volim da ih pevam i ja, i sada kad više nije sa nama još više to volim. Prija mi kada me porede sa ocem, a sada je na meni i Marku da čuvamo njegov opus i njegove numere prenesemo na mlađe generacije i našu decu – napisao je pevač ranije na svom Instagramu, prenosi „24 sedam“.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Showbiz