Pretraži

„SVAKA KOST JOJ SE VIDI“: Fanovi zabrinuti zbog izgleda Nikol Kidman, prijatelji tvrde da nikada nije bila mršavija

Showbiz
0
Photo: Instagram/ nicolekidman

Poznata glumica Nikol Kidman sinoć se pojavila na dodeli godišnjih nagrada Country Music Association u Nešvilu, a svojim izgledom je izazvala lavinu komentara.

Slavna glumica Nikol Kidman oduvek je imala vitku figuru i privlačila poglede mase svojom lepotom. Međutim, poslednjih meseci ova pedesetšestogodišnjakinja je smršala deset kilograma, a svojim izgledom sve je iznenadila kada se početkom meseca pojavila na dodeli godišnjih nagrada Country Music Association u Nešvilu.

Ona je na ovu dodelu došla sa svojim suprugom Kitom Urbanom, a njena pojava izazvala je mnogobrojne komentare i reakcije.

Ona je na ovom crvenom tepihu nosila crnu haljinu s dubokim dekolteom, otkrivenim stomakom i trouglastom kopčom koja povezuje gornji i donji deo haljine. Ipak, kada je Nikol u pitanju, ova haljina nije bila pravi izbor, budući da je umesto oblina, istakla koliko je glumica smršala.

nikol kidman
Foto: Arroyo-OConnor / AFF-USA.com / PA Images / Profimedia

Njeno izdanje podstaklo je brojne priče, a Radar Online naveo je da je „zabrinuti prijatelj glumice“ rekao da je ekstremno mršava i da joj se „mogu prebrojati kosti“.

– Svaka kost se vidi, a ruke i noge su joj toliko tanke da deluje kao da bi lagani vetar mogao da ih slomi kao grančicu. Toliko je smršala da izgleda kao da bi trebalo da je hospitalizuju – izjavio je i dodao:

-Plaši se da je njeno vreme prošlo. Uverena je da će, što mršavija bude, izgledati bolje. Kit je izbezumljen. Gleda kako ona nestaje. Pokušavao je da joj objasni da mora više paziti na zdravlje, ali ona kao da ga ne čuje.

Kako se navodi, Nikol je u strahu od konkurencije i upravo zbog toga ona namerava da skine još kilograma. Među mlađim koleginicama kojih se plaši navode se Dženifer Lorens i Margo Robi.

 

 

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Showbiz