Pretraži

Nikol Kidman otkrila da je patila od depresije nakon razvoda od Toma Kruza

Showbiz
1
Screenshot: Youtube/ Movie Trailers Source

U to vreme, dok je patila od depresije, Nikol je snimala film "Sati" u kojem je tumačila lik književnice Virdžinije Vulf, koja je izvršila samoubistvo.

Za ovu ulogu australijska glumica osvojila je Oskara 2002. godine, a tada je platno delila sa glumicama Meril Strip i Džulijanom Mur.



U tom ostvarenju prikazani su problemi Virdžinije sa mentalnim zdravljem, sa kojima se susrela dok je pisala "Gospođu Dalovej", kao i njeno samoubistvo utapanjem u reci 1941. godine. To je bila scena za koju je Kidman insistirala da je snimi sama, bez upotrebe dvojnika. Nikol Kidman je pomenutu ulogu prihvatila neposredno nakon razvoda od Toma Kruza 2001. godine i u tim trenucima prolazila je kroz stresni period života.

  • Ne znam da li sam ikada pomislila na je to opasno, verujem da sam potpuno uronila u ulogu. Verovatno uopšte nisam razmišljala da je to možda rizično.

Nikol je takođe priznala da se i dalje često oseća "melanholično", a na pitanje o poslednjoj stvari koja ju je rasplakala, Kidman je odgovorila:

  • To je previše lično. Ali da, plačem. Pokušavam to da zadržim, ali sve je tužno.

Ipak, glumica je krenula da drugačije gleda na život, a na period nakon razvoda i snimanje filma "Sati" gleda kao na iskustvo i prolaznu fazu.

Komentari (1)

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz